BALKAN INFO MAJICE SU POSTALE HIT: Naručite odmah vaš primerak!

Poštovani prijatelji, hvala Vam puno što pratite naše emisije i što ste u tako velikom broju naručili prvu majicu iz naše kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

U ovom trenutku majice se mogu naručiti u celoj Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Za ostale države nas kontaktirajte lično, kako bismo dogovorili slanje i preuzimanje majica.

Ako želite da naručite majicu, to možete učiniti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/


Motiv na majici predstavlja junake iz slavne istorije srpskog naroda koje sigurno ne smemo zaboraviti ni po koju cenu. Srbija ima istoriju toliko bogatu i važnu da je se ne bi postidele ni druge, mnogo veće države.

Kao motiv su nam poslužili junaci iz Boja na Kosovu 1389. godine, hajduci koji nisu dali da nestane iskra slobode našeg naroda, ali i srpski vojnici iz I i II svetskog rata. Moramo da čuvamo tradiciju i slavnu istoriju srpskog naroda!

Sokolski pokret bio je jedan čitav vek luča slovenstva i veliki bastion humanosti, tolerancije, međusobnog uvažavanja i očuvanja svih evropskih, civilizacijskih tekovina. Velika slovenska vojska bez oružja, sa simbolom najponosnije i najhrabrije ptice našeg neba, nestala je na žalost posle Drugog svetskog rata.

Ostale su neuništive i za sva vremena neprevaziđene sokolske poruke, koje su najbolje ocrtavale duh i smisao ove organizacije: “Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”

Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem YouTube kanalu.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj komentara: 3
 1. BALKAN INFO Tim kaže:

  Ako želite da naručite majicu, to možete učiniti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

 2. rade stanojevic kaže:

  voleo bih da imam majicu kosovo je neotudjivi deo srbije

 3. roman nemc kaže:

  baš ste super, gledam vas svaki dan.. ali može da mi šaljete majicu m velikosti u sloveniju podljubelj 64, 4290 tržič
  hvala vam
  jezus se rodio