BALKAN INFO U PRAGU: Teša Tešanović na konferenciji “Branite slobodu govora”!

Poštovani prijatelji, hvala Vam puno što pratite naše emisije i što nam pišete Vaše predloge i sugestije kako da emisiju učinimo još kvalitetnijom!

Teša Tešanović je bio jedan od učesnika na konferenciji “Branite slobodu govora”, pod pokroviteljstvom češkog političara i poslanika u Evropskom parlamentu Jaromír Kohlíčeka, koja je održana od 27. do 30. novembra u Pragu, najvećem i glavnom gradu Češke republike.

Grad je kroz istoriju dostigao svoj vrhunac u vreme vladavine Karla IV, koji je izgradio Karlov most, Katedralu Svetog Vida, prvu gotičku katedralu u Centralnoj Evropi, u aprilu 1348. godine osnovao je Karlov univerzitet, jedan od prvih univerziteta severno od Alpa.

Teša je na konferenciji “Branite slobodu govora” istakao licemerje Evropske unije, koja se samo deklarativno zalaže za prava medija, a u praksi zatvara oči pred progonom novinara u Ukrajini. Tešu je u parlamentu Češke primio češki političar i poslanik Jaroslav Doubrava. 

Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem YouTube kanalu.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.