BALKAN INFO VAM PREDSTAVLJA: Nova majica iz naše kolekcije!

Poštovani prijatelji, hvala Vam puno što pratite naše emisije i što nam pišete Vaše predloge i sugestije kako da emisiju učinimo još kvalitetnijom!

Majica “Srpski junaci – Za veru i slobodu!” je nova majica iz BALKAN INFO kolekcije. U ovom trenutku se može naručiti na teritoriji cele Srbije i Republike Srpske.

Nijedna druga zemlja učesnica Velikog rata nije tako skupo platila svoju slobodu kao Srbija. Na žalost, veliki broj hrabrih vojnika nikada se nije vratio svojim kućama. Skoro svi oni prešli su surova bojišta Srbije, gudure Albanije, krvavi Solunski front i delili sudbinu srpske i savezničke vojske.

Ostala je istina okađena tamjanom, zalivena kapima krvi i suza, očišćena verom u ispravnost žrtve za pravi cilj pred sobom. Istina o narodu za koji je tokom istorije pogibija najčešće bila pitanje života, a smrt – odraz vere u život.

Motiv na majici predstavlja Drugi pešadijski puk „Knjaz Mihajlo”, poznat pod nazivom Gvozdeni puk. U svim borbama i velikim bitkama, borio se sa velikim požrtvovanjem, upornošću i istrajnošću. Bio je u stanju da i po ceni najtežih gubitaka, do zadnjeg časa brani položaje i prelazi u juriš i onda kada bi svaka druga vojska počela da odstupa.

Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem YouTube kanalu.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 1
  1. MM kaže:

    Slike na majicama ne izgledaju kvalitetno i neraspoznstljivo je ..i previse je sadrzajno .. i kvalitet majica je bitan, bez rukava do lakta i uskim okovratnikom,kakve se inace kod nas prave i pogledajte npr. boss’ koji na jednostavan i moderan nacin radi.. nemate npr krst sa 4S ili mapa Srbije samo sa konturama ili izmislite nesto modernije da svako pozeli a da se prepozna Srbija.. mozda znamenitosti, msnastiri..itd ,moze i u negativu slike.. crno bele.. malo fsntazije .. a ne kao da slikate foto aparatom.. pozdrav!