BALKAN INFO VAM PREDSTAVLJA: Nova majica iz naše kolekcije!

Poštovani prijatelji, dolazimo sa lepim vestima za sve verne pratioce koji nas podržavaju kupovinom majica iz naše prodavnice!

Majica “Slava rodu!” je nova majica iz BALKAN INFO kolekcije. Motiv na majici vezan je za našu staru veru. U ovom trenutku se iz naše prodavnice može naručiti na teritoriji cele Srbije, a putem TeeSpring sajta i u celom svetu uz jednostavan sistem naručivanja i brzu dostavu.

Rodnoverje nije primitivan povratak u prošlost, to je nastavak svetlih vremena u kojim su živeli naši preci. To je nastavak velike i zaboravljene kulture. To je povratak našim hiperborejskim i arijevskim korenima. Rodnoverje je očuvanje tradicije i njeno prenošenje potomcima. Rodnoverje je poštovanje naših korena, Roda, Bogova, predaka, zemlje, roditelja, drugarstva, supružnika…

Rodnoverje nije klanjanje idolima, kao što mnogi misle. Rodnoverje je poštovanje i razumevanje sila prirode, koje nas okružuju, kao što su okruživale naše pretke. To je naše jedinstvo sa prirodom, sa spoznajom da mi nismo ni gospodari prirode niti smo vrhunac stvaranja kako nas uče pustinjske religije i teorija evolucije, već smo deo večnog carstva prirode.

Rodnoverju nisu potrebni zakoni Biblije, Kurana i Talmuda, kao u judaizmu, hrišćanstvu i islamu.Rodnover živi i postupa po savesti a ne kako uče semitske religije. Nisu nam potrebni hladni, kameni hramovi za poklonjenje Bogovima. Priroda je naš hram, šuma naš oltar, svod su mu nebesa.

Mi ne moramo da verujemo u Bogove, jer znamo da postoje. Ne molimo i ne tražimo oproštaj od naših Bogova, ne klečimo pred njima, već ih slavimo. Oni nas ne smatraju robovima, kao u hrišćanstvu. Bogovi su preci naših predaka. Tako da, mi Srbi nismo robovi, već smo deca Bogova!

Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem YouTube kanalu.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 2
 1. Vlado Davidovic kaže:

  Gospodo, bilo bi fer da kod narucivanja majica napomenete da se dodatno placa postarina – platio sam postarinu za dostavu u Republiku Srpsku 7 evra. Nije poslovno a ni posteno. Majica je OK kvalitet dobar, vase emisije su dobre, ali sitnicarenje je bez veze, osecam se prevareno i izvacareno. Nadam se da cete ispraviti gresku. Pozdrav.

 2. BALKAN INFO Tim kaže:

  Poštovani, želimo da vam uputimo veliko izvinjenje ovim putem.

  Evo nekih okvirnih cena za majice sa dostavom:
  Za Srbiju – majica košta 1500 dinara i oko 200 dinara dostava.
  Za Crnu Goru – majica košta 15€ i 6€ dostava.
  Za Republiku Srpsku – majica košta 30KM i 12KM dostava.