BALKAN INFO VAM PREDSTAVLJA: Nova majica iz naše kolekcije!

Poštovani prijatelji, dolazimo sa lepim vestima za sve verne pratioce koji nas podržavaju kupovinom majica iz naše prodavnice!

Majica “Trumanov šou!” je nova majica iz BALKAN INFO kolekcije. U ovom trenutku se iz naše prodavnice može naručiti na teritoriji cele Srbije, a putem Creator Spring sajta i u celom svetu uz jednostavan sistem naručivanja i brzu dostavu.

Sećate li se briljantnog ostvarenja iz 1998. godine u kojem Džim Keri glumi čoveka nesvesnog da živi u rijaliti emisiji koju širom sveta gleda oko milijardu ljudi? Na sreću, Truman postaje sumnjičav i kreće u otkrivanje istine o sopstvenom životu. Kraj filma daje nadu da čovečanstvo neće početi kolektivni život u rijaliti programima.

Kristof je vođa celog ovog ogromnog projekta i njegova ideja bila je da čitav rijaliti šou bude posvećen jednoj osobi – Trumanu Burbanku. Glavni lik rijalitija je sasvim nesvestan da je sve u njegovom životu iscenirano i osmišljeno, kao i da preko 5000 kamera prati svaki njegov korak.

Trumanova svakodnevnica bi se mogla okarakterisati kao utopistička. Međutim, on je spreman da sve to odbaci zbog svoje radoznalosti. Otkriće da su svi ljudi u njegovom životu lažni je ostavilo jak utisak i nakon toga Truman više nije mogao da ostane u čauri na ostrvu. Njegov postupak vraća nadu čovečanstvu u slobodu izbora!

U savremenom svetu je sve režirano u velikoj meri i postavlja se pitanje da li se onda naši životi bitno razlikuju od Trumanovog?

Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem YouTube kanalu.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *