BALKAN INFO VAM PREDSTAVLJA: Nova majica iz naše kolekcije!

Poštovani prijatelji, hvala Vam puno što pratite naše emisije i što nam pišete Vaše predloge i sugestije kako da emisiju učinimo još kvalitetnijom!

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”. U ovom trenutku se može naručiti u celoj Srbiji i Republici Srpskoj. Za ostale države slanje i preuzimanje majica u ovom trenutku nije moguće.

Na Kosovu polju 1389. godine, srpski narod predvođen knezom Lazarom stao je pred divlje horde ogromne turske vojske. Bez obzira na Lazarov poraz, u našem narodu je Kosovo stvorilo smisao borbe za Hrista i za njegovo carstvo, blagorodni smisao duhovne pobede i bitke za očuvanje hrišćanske vere na ovim prostorima. Kosovo ima fundamentalni značaj za srpsku samosvest, ono rešava istorijske zagonetke, čast i suštinu oslobodilačke borbe naroda.

Ako se tako posmatra, Lazarov podvig je uporediv sa Avarajrskim kod Jermena i sa Kulikovskom kod Rusa. Kosovo i Metohija vezuju sadašnjost Srbije sa njenom istorijom, prošlost predstavlja suštinu srpske slobode. Kosovo i Metohija predstavljaju personifikaciju istorijske sudbine srpskog naroda i zato je Kosovo neraskidiv deo Srbije! Dogodine u Prizrenu!

Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem YouTube kanalu.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 1
  1. Andrija Kolaček kaže:

    Koliko dugo se čeka isporuka u Beogradu?