AKTUELNO: Bojan Terzić i Dragan Drobnjak – Život u zatvoru je teška i neprekidna borba! (30.1.2022)

Gosti emisije “Aktuelno” bili su nekadašnji osuđenici Bojan Terzić i Dragan Drobnjak, poznatiji kao Drops. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Bojan Terzić, bivši osuđenik i čovek koji je prošao kroz pakao kriminala. Kao mladić koji je odrastao u teškom okruženju, upao je u svet kriminala i ubrzo se našao iza rešetaka. Tu je naučio školu koja se ne pohađa nigde drugde. Ubrzo se popeo visoko u hijerarhiji zatvorenika i same zgrade zatvora, što je izazvalo potpuni haos, jer je ostalo zabeleženo da je jedan čovek na krovu satima bio nerešiva enigma straže. Učestvovao je u stotinama tuča u zatvoru i to je doprinelo njegovom rejtingu nepredvidivo opasnog čoveka. Bio je organizator i opšte pobune u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, nakon čega završava s odsluženjem kazne. Na slobodi se nije dugo zadržao, ali zadržala se priča o filmskoj poteri kakva nije zabeležena na našim prostorima. Nakon svega odlučuje se za miran život inspirisan Biblijom koju tvrdi da je pročitao stotinu puta u zatvoru.

Bojana Terzića možete pratiti i na njegovom YouTube kanalu: https://youtube.com/channel/UCbuveUJUHjpnCA-SwN25Q6w

Dragan Drobnjak, poznatiji kao Drops, privatni preduzetnik i nekadašnji osuđenik. Uspešno se bavio privatnim biznisom kao vlasnik turističke agencije Drops Turs, ali je zbog uličnog obračuna dospeo iza rešetaka. Nakon toga odlazi na Tajland s čovekom koji će mu kasnije uništiti život i koga krivi za gubitak brata. Pokušava da ga osveti i završava ponovo u zatvoru. Tu prolazi kroz težak period, jer su, kako kaže, drukare na svakom koraku. Odlučio je da podigne pobunu i pokrene zatvorenike na borbu.

Emisija je snimljena 27.11.2021. godine u Kruševcu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *