AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta – Darko Trifunović i Vanja Elez (8.1.2019)

Gosti emisije “Aktuelno” bili su stručnjak za bezbednost i geopolitičke odnose Darko Trifunović i poznati novinar i voditelj televizijskih emisija “Lice nacije” i “Teorija zavere” Vanja Elez, a tema emisije je pozicija Srbije na mapi sveta. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 23.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj komentara: 1
  1. Krasmenko Kulas kaže:

    Nikad nisam vidio ovako nepristojnu javnu licnost kao Darka Trifunovica, on doslovno nije preastao pricati preko Vanje Eleza, a Tesa cuti kao da mu je maca odgrizla jezik. Teso bre,ti si voditelj ne Darko T.
    Takodje njegove nabulozne tvrdnje da su Rusii tako branili Siriju da je ona sravnjena. Niko ne zna da kaze darku da je rat poceo 2011 g. i da je Sirija bila ravna pre ruskog ulaska 2015 g. Americki satelit ID i arapsko-turski satelit Slobodna sirijska armija su unistili gradove i gotovo dosli do predsednicke palate. E tek onda su Rusi usli i rasturili americko-izraelski plan unistenja Sirije. Kako stvari stoje ovaj Trifunovic ce oteti primat glavnog atlantistickog agenta Jeleni Milic.