INTERVJU: Aleksandar Kalem – Na Balkanu raste čudotvorna biljka, priroda krije tajnu! (2.12.2021)

Gost emisije “Intervju” bio je Aleksandar Saša Kalem, stručnjak za proizvodnju eteričnih ulja. Nakon mnogo godina istraživanja i rada dobio je i strano priznanje, u vidu registrovanog istraživača prirodne medicine. Javnosti je predstavio tezu i naučni rad o delovanju specifičnih eteričnih ulja i oleo resina kao što je smilje i još 14 biljaka finolitičkog karaktera koje su jako važne za zdravlje svakog čoveka. Globalizam je imao priliku da upozna kada je kao mladić bio deo sveta mode, reklama i profesionalnog fudbala u kojem je jako rano završio karijeru zbog teške povrede. Govori 7 jezika i živi na liniji Barselona, Beograd i Mostar, gde se nalaze plantaže lekovitih biljaka. Ekskluzivno, za gledaoce BALKAN INFO produkcije otkriva kako se u prirodi nalaze sva rešenja i kako da čovečanstvo pobedi i vrati slobodu.

Kontakt sa Aleksandrom Kalemom i sve informacije o njegovim proizvodima mogu se pronaći na e-mailovima: aleksandar1575@gmail.com, info@imimmortelle.com kao i na web sajtu www.imimmortelle.com

Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 12.11.2021. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj komentara: 2
  1. Nebojsa Pucarin kaže:

    Gospodine Kalem ,ustrajte u svojim namjerama.Zelim Vam sve najbolje.

  2. RADA DIMITRIJEVIĆ kaže:

    poštovani saša pmozite sa savetom vezano za sarkoidozu pluća- koja je sada trenutno u stabilnom stanju, ali svakakoželim da koristim ulje od smilja. kako naručiti. mnogo vam verujem. pozdrav iz zagađenog pančeva. pomozite da se osećamo srećnije.