INTERVJU: Aleksandar Kalem – Smilje je čudotvorna biljka, priroda daje rešenja za sve! (24.3.2022)

Gost emisije “Intervju” bio je Aleksandar Saša Kalem, stručnjak za proizvodnju eteričnih ulja. Nakon mnogo godina istraživanja i rada dobio je i strano priznanje, u vidu registrovanog istraživača prirodne medicine. Javnosti je predstavio tezu i naučni rad o delovanju specifičnih eteričnih ulja i oleo resina kao što je smilje i još 14 biljaka finolitičkog karaktera koje su jako važne za zdravlje svakog čoveka. Globalizam je imao priliku da upozna kada je kao mladić bio deo sveta mode, reklama i profesionalnog fudbala u kojem je jako rano završio karijeru zbog teške povrede. Govori 7 jezika i živi na liniji Barselona, Beograd i Mostar, gde se nalaze plantaže lekovitih biljaka. Ekskluzivno, za gledaoce BALKAN INFO produkcije otkriva kako se u prirodi nalaze sva rešenja i kako da čovečanstvo pobedi i vrati slobodu.

Kontakt sa Aleksandrom Kalemom i sve informacije o njegovim proizvodima mogu se pronaći na e-mailovima: aleksandar1575@gmail.com, info@imimmortelle.com kao i na web sajtu www.imimmortelle.com

Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 10.03.2022. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj komentara: 2
  1. Jasminka Stojadinov kaže:

    Kako mogu kupiti ulje od smilja I slatkog pelen-a

  2. Dusan Davidovic kaže:

    Dobar dan Postovani Aleksandar posto sam pronaso vas meil hteo bi vas upitati vas jerimam secer i kako bi mogo da ga smanjim .Pijem lekove godinama Ali ne smanjuje se,pa bivas zamolio da mindest preporucit unapred vam se zahfaljujem.