INTERVJU: Aleksandar Nogo – Svetom vladaju satanisti koji žele da unište čovečanstvo! (26.1.2020)

Gost emisije “Intervju” bio je Aleksandar Nogo, književnik koji se godinama bori protiv pozorišta u kome vladajuće elite koriste sva dostupna sredstva manipulacije pretvarajući ljude u marionete i poslušnike. U tom pozorištu iza kojeg stoji “Duboka država”, pod direktnim uticajem Vatikana i satanista, pojedinac je samo nevina žrtva čiji se opstanak dovodi u pitanje. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 30.12.2019. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio Petar Čelik, višestruki svetski i evropski šampion u bodibildingu. On je otac jugoslovenskog bodibildinga i najtrofejniji takmičar sa naših prostora. Iza sebe ima više od 100 medalja. Iako u sedmoj deceniji života, Petar umesto lekara posećuje pijace sa organskom hranom i teretanu. Nema zdravstvenih problema i svakodnevno trenira. Tajna njegovog sjajnog izgleda i snage krije se u – hrani. Industrijsku hranu ne jede, a obavezno prati poreklo namirnica i daje prednost organskim proizvodima. Zbog njegovog izgleda, mnoge žene su padale u nesvest. Po imenu i prezimenu on je beton – Petar na grčkom jeziku znači stena ili kamen, a kombinacija kamena i čelika je armirani beton. Sedamdesetih godina trenirao je i sa Arnoldom Švarcenegerom.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj komentara: 1
  1. ZDRAVKO kaže:

    Koja si ti budala covece dragi , pogledao sam sinoc emisiju gde private kako Pr.Vucic kidnapuje decu, rusi helikopter dok Bler ceka obecanu bebu e taman sam toliko izdrzao gledati . Probaj pogledati sam navednu emisiju, siguran sam da neces izdrzati do kraja. G.Nogo ovo sto vi pricate nije bajka nego basna.