INTERVJU: Bratislav Živković – Islamisti šalju svoje vojnike među azilantima u Srbiju! (21.08.2015)

Gospodin Bratislav Živković, komandant četničkog pokreta će u ovoj emisiji govoriti o različitim aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Govoriće o učešću četničkog pokreta u ukrajinskoj krizi i o otcepljenju Krima i pripajanju Rusiji.

Da li je narod na Krimu stvarno želeo da se vrati u satav Ukrajine? Kako su četnici došli u Ukrajinu i da li su uspeli da pomognu pravoslavnoj braći? Koje ordene su pripadnici Četničkog pokreta dobili za učešće u ratu? Kako je doneta odluka da četnički pokret nakon Krima, pruži pomoć proruskim snagama i u Donbasu i u Lugansku? Kakva je veza grada Lugansk sa srpskim narodom?

Da li Krim može da bude primer Srbiji kako da ponovo integriše Kosovo i Metohiju? Zašto država Srbija sprečava vraćanje spomenika poginulim pripadnicima MUP Srbije u borbama sa teroristima Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe? Da li vlast daje dovoljno podrške Srbima na Kosovu?

Zašto su pripadnici četničkog pokreta u srpskim medijima označeni kao plaćenici? Da li je zbog četničkog pokreta i rata u Ukrajini donet Zakon o učešću državljana Srbije na stranim ratištima? Kako država vrši pritisak na Srbe koji su kao dobrovoljci otišli u Ukrajinu?

Kako je došlo do sukoba između Bratislava Živkovića i Milovana Drecuna za vreme konflikta na Kosovu i Metohiji? Da li je tačno da su Britanci poslali specijalnu jedinicu da pronađe i likvidira generala Pavkovića? Na koji način je Milovan Drecun kao novinar ugrozio bezbednost vojnika na Kosovu?

Ko je kriv za početak rata u Ukrajini? Da li je Amerika uz pomoć svojih tajnih službi organizovala Majdan i proteste? Da li su tačni navodi medija da vojnici Ruske federacije pomažu proruskim snagama u Ukrajini? Šta je izazvalo sukobe među srpskim dobrovoljcima na ratištu i da li su naše službe bezbednosti uticale na to? Da li će opet biti rata u Ukrajini i da li će četnici opet ići tamo? Da li su njegovi poginuli saborci iz četničkog pokreta žrtve rata ili žrtve političkih igara? Da li za DNR i LNR postoji opasnost da doživi sudbinu Republike Srpske Krajine?

Kakva je saradnja četničkog pokreta i bugarskih nacionalista? Zašto zapadni mediji ocenjuju napade šiptarskih terorista kao obične incidente? Zašto su pripadnici BIA sprečili pripadnike četničkog pokreta da odu u Makedoniju, nakon terorističkih napada u Kumanovu? Šta se stvarno desilo prilikom šiptarskog napada u Kumanovu? Da li svetu prete novi sukobi globalnih razmera i kako Srbi treba da se pripreme za taj rat?

Da li islamisti šalju svoje vojnike spavače među nevinim azilantima? Kakav je plan islamista za Srbiju? Zašto Turci kupuju napuštena imanja u Vojvodini i naseljavaju imigrante u njima? Zašto Srbija treba da pomogne Mađarsku u izgradnji zida na granici? Zašto islamisti mrze muftiju Zukorlića? Kakvi su stavovi islamista o Saudijskoj Arabiji i Turskoj?

Na koji način će četnički pokret pomoći građanima Srbije da se odbrane od najezde azilanata? Kako će biti organizovane četničke patrole? Da li će četnički pokret organizovati obuku za nove pripadnike? Šta je za njih ideja monarhije? Kako se protiv Bratislava Živkovića vodi kampanja da je trgovac oružjem i belim robljem, vođa narko kartela i saradnik stranih službi?

Da li je srpska vojska uništena? Ko se zavarava da će Srbija narednih 500 godina živeti u miru? Da li je tačno da je general Draža Mihailović najodlikovaniji srpski oficir? Zašto je kralj Petar 12. septembra 1944. godine pozvao preostale četničke jedinice da se stave pod komandu Josipa Broza Tita? Da li danas postoji hiperprodukcija titula četničkih vojvoda?

Ko je sprečio marš četničkog pokreta kroz Novi Pazar? Kakav je njihov stav o postavljanju table Aćif Efendiji? Zašto je Aleksandar Vučić slagao da će tabla biti uklonjena? Zašto Sulejman Ugljanin izjavio da će svako dete rođeno u Srbiji biti odgovorno za genocid u Srebrenici?

Da li u Srbiji danas postoji politička scena ili vlada diktatura? Kako je uništena srpska opozicija? Da li je Vojislav Šešelj promenio nešto svojim povratkom na srpsku političku scenu? Da li su problem za ujedinjenje nacionalnih organizacija pripadnici službi bezbednosti u njihovom članstvu?

Osim toga, čeka Vas još mnogo zanimljivih tema u ovom intervjuu.

Razgovor vođen 03.08.2015. godine u Beogradu.

Voditelj: T. Tešanović
Snimatelj: R. Drinić

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. #balkaninfo #intervju

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.