INTERVJU: Dejan Anđus – Od ishoda krize zavisi i naša sudbina, moramo odabrati stranu! (5.12.2022)

Gost emisije “Intervju” bio je Dejan Anđus, poznati TV voditelj i sportsko-politički analitičar. Novinarsku karijeru započeo je u listu Sport, nastavio u Politici ekspres, a najveći rejting dostigao je u svojoj emisiji KCN Sport na Kopernikusu. Donedavno je pisao kolumnu u dnevnim novinama Alo, a trenutno uređuje i vodi emisiju “Retrospektiva nedelje” na Objektiv televiziji. Javnosti je poznat kao hrabar i odlično informisan novinar – analitičar. Često ističe da ne bi pristao da svoje stavove i zapažanja upodobi bilo kakvoj cenzuri ili uredniku. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 25.11.2022. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Ivana Antonijević.

#balkaninfo #intervju

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 1
  1. Rakovic Goran kaže:

    Ubogi malogradjaninu, sredi se malo ; prestani da podrigujes pred kamerom i da pricas budalastine za koje nemas ama bas nijedan dostojanstven argument ; pominjes nadimak “Indijanac” kao nekakvu obezvrednujucu karakteristiku licnosti a takav kakav si – olicenje duhovne sirotinje i malogradjanske bandoglavosti – si par svetlosnih godina na polju ljudskog dostojanstva od ti istih Indijanaca.
    Drugim recima neznas sta je ljudsko dostojanstvo jer razmisljas zadnjicom ; zato i pricas “sta bi Srbija dobila ulaskom u EU” ; dobila bi sto i mlada za prvu bracnu noc ; ali izgleda da vi to jedva i cekate ; bicee da vas je kaudiljo iz Kumrovca na to naucio.