INTERVJU: Dragan Jovanović – Treći svetski rat bi mogao da počne već sada na proleće! (11.3.2020)

Gost emisije “Intervju” bio je Dragan Jovanović, legenda srpskog novinarstva, književnik i živi svedok jednog vremena. Bio je idejni guru Slobodana Miloševića u jednom trenutku, ali se sa njim rastao zbog objavljivanja jedne fotografije Mirjane Marković. Kao nekada brilijantan student filozofije sanjao je univerzitetsku karijeru na beogradskom Filozofskom fakultetu. Dragan Jovanović danas živi na Suvoj planini, na svojoj dedovini. U poslednje vreme u grad svrati kad se uželi kratkog espresa ili da promoviše neki novi roman. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 12.02.2020. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.


YouTube je odlučio da cenzuriše bilo koje drugo mišljenje, čak i kada dolazi od vrhunskih stručnjaka iz naše zemlje i iz dijaspore. U pitanju je najgori mogući vid cenzure koji ima za cilj da uguši bilo kakvu slobodu govora u sklopu neke šire agende. Obećali smo vam da ćemo se boriti zajedno sa vama da pobedimo i srušimo okove cenzure i ovog puta, obećali smo i ispunili smo to! Snimaćemo sve o zabranjenim temama i emitovati na novoj platformi, a takođe ćemo objaviti i sve emisije koje su morale da budu uklonjene sa sajta YouTube. Jasno je da u priči sa snimanjem zabranjenih tema moramo da imamo vašu podršku, jer na drugim platformama ne možemo ostvariti zaradu koja bi omogućila da se pokriju i osnovni troškovi funkcionisanja produkcije. BALKAN INFO produkcija od više stotina hiljada pratilaca na našem Patreon nalogu ima veoma mali broj patrona (donatora) koji podržavaju naš rad sa ukupno nešto više od 100$ mesečno, a donacije na Paypalkupovinu proizvoda iz naše prodavnice i druge načine za podršku koristi veoma mali procenat ljudi. Ako bi svaki od pratilaca godišnje uplatio samo 1€, došli bismo do budžeta koji je za sve nas zajedno misaona imenica i nešto o čemu samo može da se mašta – 365.000€ godišnje. Uz takav budžet, mogli bismo da izgradimo vrhunski studio i da omogućimo prave uslove za rad, da angažujemo vrhunske stručnjake kao tehničku podršku, da ne razmišljamo o putnim troškovima kada treba snimiti intervju van Beograda, da širimo mrežu saradnika u drugim gradovima i državama. Na sadržaju bi mogle da nam zavide sve televizije sa nacionalnom frekvencijom! Ako bi prestali da budemo zavisni od korporacija koji kontrolišu društvene mreže, lakše bi mogli da širimo slobodnu reč i naše emisije bi imale mnogo veći domet. Kako zajedno možemo da pobedimo u borbi za istinu? Pridružite se mreži slobodnih ljudi i saznajte. Našu Telegram grupu možete pronaći i njoj se pridružiti putem sledećeg linka: https://t.me/tvbalkaninfo

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj komentara: 1
 1. Radule kaže:

  Pitanja za neznalice i ponavljače:
  1. na kojem prostoru živimo, na planeti, ili na ploči, ili na kornjači?
  2. Ko je bio Aristarh i po čemu je poznat?
  3. Ptolomej: kada je živeo i o čemu je učio?
  4. Koliko postoji astroloških sazvežđa: 12 ili 13?
  5. Ko je bio Nikola Kopernik i po čemu je poznat?
  6. O čemu je govorio i zašto je spaljen Đordano Bruno?
  7. Zašto i po čemu je poznat Galileo Galilej?
  8. U čemu je Isak Njutn bio najpoznatiji po broju izdavanja dela?
  9. Otkuda Himalaji za par hiljada godina, gde je onda Indija?
  10. Zašto su hiljade planetologa, ali i rudarskih, geodetskih, hemijskih, nuklearnih, pa i marinskih naučenjaka u grešci geo-saznavanja: da li su svi povezani, u zaveri?
  11. Da li je Albert Ajnštajn organizovao neki eksperiment, kada i gde?
  12. Zašto su ruske rakete upućene prema SAD, usmerene preko severnog pola?
  13. Koliko je planeta Zemlja manja od Sunca? Koliko sve planete u našem sistemu učestvuju u masi Sunca?
  14. Koliko je rasprostranjen naš sunčev sistem, od Sunca, pa do kraja Ortovog oblaka?
  15. ………..