INTERVJU: Džon Bosnić – Industrijska konoplja može da promeni našu budućnost! (15.4.2019)

Gost emisije “Intervju” bio je Džon Bosnić, novinar i politički savetnik iz Kanade. Životni put je vodio Džona Bosnića iz njegove rodne „zemlje javorovog lista“ u Srbiju, državu u kojoj je odrastao njegov otac. Dok nebrojeni Srbi rukama i nogama kopaju ne bi li napustili otadžbinu, a mnogi među njima maštaju baš o Kanadi, dotle se Bosnić nije smirio dok nije uspeo da se nastani u Beogradu. Bosnić ni dan-danas nema utisak da je njegov smer bio pogrešan. Naprotiv, ovaj neumorni pedesetogodišnjak, sa neiscrpnom energijom i čudovišno bogatim životnim iskustvom – u koje, između ostalog, spada i spasavanje šahovskog velikana Roberta Bobija Fišera pred svirepom američkom nepravdom, kao i energetsko povezivanje Japana sa Rusijom kojim je prekinuta višedecenijska nadmoć Amerike na tom planu – svedoči upravo suprotno: da je on taj koji je pogodio pravi smer. Džon Bosnić se vratio u Srbiju, otadžbinu koju nikada nije zaboravio, i nastavlja da se bori za istinu o Srbiji i srpskom narodu. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 10.04.2019. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 2
  1. Latinka kaže:

    Pozdrav za godpodina Dzona Bosnica. Samo da se nadovezem na njegovu pricu o konoplju, moj deka je pusio konoplju i mama prica da nikada nije kasljao, poceo je da kaslje od cigareta, jer su zabranili konoplju. Ja sa zainteresovana za uzgoj konoplje.

  2. Radomir Sipka kaže:

    Pozdrav tebi Teso i gospodinu Bosnicu.
    Mislim da to sa konopljom ima velike sanse.Svest o zagadjenju zemlje je na tom novoji da svaka alternativa je dobro dosla.
    Verujem u uspeh te ideje.