INTERVJU: Jovana Stojković – Moćnici rade po agendama koje su pogubne po čovečanstvo! (14.6.2020)

Gost emisije “Intervju” bila je doktorka Jovana Stojković, borac protiv obavezne vakcinacije i farmaceutske mafije. Jovana je hrabra, neustrašiva, harizmatična, borbena, nepokolebljiva i nadasve pravična. Svojim vrlo hrabrim javnim nastupima osvojila je Srbiju, ali i čitav region. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 03.06.2020. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.


YouTube je odlučio da cenzuriše bilo koje drugo mišljenje, čak i kada dolazi od vrhunskih stručnjaka iz naše zemlje i iz dijaspore. U pitanju je najgori mogući vid cenzure koji ima za cilj da uguši bilo kakvu slobodu govora u sklopu neke šire agende. Obećali smo vam da ćemo se boriti zajedno sa vama da pobedimo i srušimo okove cenzure i ovog puta, obećali smo i ispunili smo to! Snimaćemo sve o zabranjenim temama i emitovati na novoj platformi, a takođe ćemo objaviti i sve emisije koje su morale da budu uklonjene sa sajta YouTube. Jasno je da u priči sa snimanjem zabranjenih tema moramo da imamo vašu podršku, jer na drugim platformama ne možemo ostvariti zaradu koja bi omogućila da se pokriju i osnovni troškovi funkcionisanja produkcije. BALKAN INFO produkcija od više stotina hiljada pratilaca na našem Patreon nalogu ima veoma mali broj patrona (donatora) koji podržavaju naš rad sa ukupno nešto više od 100$ mesečno, a donacije na Paypalkupovinu proizvoda iz naše prodavnice i druge načine za podršku koristi veoma mali procenat ljudi. Ako bi svaki od pratilaca godišnje uplatio samo 1€, došli bismo do budžeta koji je za sve nas zajedno misaona imenica i nešto o čemu samo može da se mašta – 365.000€ godišnje. Uz takav budžet, mogli bismo da izgradimo vrhunski studio i da omogućimo prave uslove za rad, da angažujemo vrhunske stručnjake kao tehničku podršku, da ne razmišljamo o putnim troškovima kada treba snimiti intervju van Beograda, da širimo mrežu saradnika u drugim gradovima i državama. Na sadržaju bi mogle da nam zavide sve televizije sa nacionalnom frekvencijom! Ako bi prestali da budemo zavisni od korporacija koji kontrolišu društvene mreže, lakše bi mogli da širimo slobodnu reč i naše emisije bi imale mnogo veći domet. Kako zajedno možemo da pobedimo u borbi za istinu? Pridružite se mreži slobodnih ljudi i saznajte. Našu Telegram grupu možete pronaći i njoj se pridružiti putem sledećeg linka: https://t.me/tvbalkaninfo

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 1
  1. Radule kaže:

    Odlična emisija! Dr Jovana, imaš još jedan siguran glas! Bilo je mnogo sputavanja pokreta Živim za Srbiju prilikom sakupljanja i predaje potpisa, kako od pozicije, tako i od opozicije, čestitam na uspehu! Obratite pažnju sa koliko mržnje se PŽS-u upućuju poruke na YT. To su sve drugosrbijanci, oni koji ne žive od svog rada, već kao partizanski unučići i oficirska deca parazitski žive u nikad plaćenim stanovima, od nikad zarađenih penzija i plata, čiji preci su ovom narodu podarili samo pokolj, pljačku i rasrbljavanje. Mnogo uspeha na izborima, daće Bog!
    p.s.: molim Balkan-info da omogući prikaz komentara na ćirilici, a ne da upotrebljava automatsko preslovljavanje na latinicu. Ćirilica je srpsko, naše pismo, ako se ne upotrebljava sve ostalo vuče na reči koje ne želim da napišem.