INTERVJU: Jovana Stojković – Moćnici rade po agendama koje su pogubne po čovečanstvo! (14.6.2020)

Gost emisije “Intervju” bila je dr Jovana Stojković, borac protiv obavezne vakcinacije i farmaceutske mafije. Jovana je hrabra, neustrašiva, harizmatična, borbena, nepokolebljiva i nadasve pravična. Svojim vrlo hrabrim javnim nastupima osvojila je Srbiju, ali i čitav region. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 03.06.2020. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 1
  1. Radule kaže:

    Odlična emisija! Dr Jovana, imaš još jedan siguran glas! Bilo je mnogo sputavanja pokreta Živim za Srbiju prilikom sakupljanja i predaje potpisa, kako od pozicije, tako i od opozicije, čestitam na uspehu! Obratite pažnju sa koliko mržnje se PŽS-u upućuju poruke na YT. To su sve drugosrbijanci, oni koji ne žive od svog rada, već kao partizanski unučići i oficirska deca parazitski žive u nikad plaćenim stanovima, od nikad zarađenih penzija i plata, čiji preci su ovom narodu podarili samo pokolj, pljačku i rasrbljavanje. Mnogo uspeha na izborima, daće Bog!
    p.s.: molim Balkan-info da omogući prikaz komentara na ćirilici, a ne da upotrebljava automatsko preslovljavanje na latinicu. Ćirilica je srpsko, naše pismo, ako se ne upotrebljava sve ostalo vuče na reči koje ne želim da napišem.