INTERVJU: Milan St. Protić – Mi smo rastrzani između istoka i zapada, to skupo plaćamo! (2.6.2022)

Gost emisije “Intervju” bio je Milan St. Protić, jedan od lidera nekadašnjeg DOS-a i učesnik “5. oktobra”, bivši gradonačelnik Beograda, istoričar i diplomata. Praunuk je prvog premijera Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca Stojana Protića. U noći 5. oktobra izabran je za gradonačelnika Beograda. Bivši je ambasador SRJ u Sjedinjenim Američkim Državama i bivši ambasador Srbije u Švajcarskoj. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 24.05.2022. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 1
  1. Rakovic Goran kaže:

    Gospodine Proticu, bez obzira na ovu vasu analizu ukrajinskog rata koju smatram budalastinama neobavestenog coveka ostacete i dalje u mojim ocima intelektualna i moralna gromada ; bice da ste se izgubili u meandrima geopoliticke perfidnosti zapadno atlantskog bloka – cudno i porazno za jednog istoricara ; jos briljantnog i hrabrog ; i u punoj zrelosti ; ako ne vidite da je Ruska intervencija pre svega preventivna (mozda tu ima geopoliticke naivnosti ali to je druga prica) i da je na nju Rusija bila prinudjena, sta onda vidite?
    Soft Power? Prema kome? Prema delu Ruskog naroda od koga su atlantski kriminalci za nepunu jednu generaciju napravili bjesnog psa?