INTERVJU: Miljan Damjanović – Za Srbiju je bratska ruka Rusije uvek bila ispružena! (14.8.2015)

Gospodin Miljan Damjanović, visoki funkcioner Srpske radikalne stranke će u ovoj emisiji govoriti o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji i u svetu. On smatra da je većina građana Srbije prevarena i da je Srpska napredna stranka zbog toga uspela da dođe na vlast na svim nivoima, za to vreme građanima Srbije se objašnjava da oni dobro žive, fabrike rade, a premijeru čak i Švajcarci čestitaju na postignutim uspesima.

Zašto premijer Aleksandar Vučić beži od TV duela sa Vojislavom Šešeljem ili drugim predstavnicima opozicije? Da li je Vučić gradio svoje ime kao opozicionar na lažnim TV duelima protiv Dragana Đilasa na TV Pink? Zašto je Aleksandar Vučić psihički bolesnik i čist promašaj za Srbiju? Saznaćete kako je SRS uspela da spreči Aleksandra Vučića da sklopi sumnjiv dogovor sa ESMARK-om u privatizaciji Železare Smederevo? Da li je privatizacija JAT-a od strane ETIHAD-a bila uspešna ili je to takođe prevara?

Da li ministar policije Nebojša Stefanović krije ubice vođe navijača Crvene Zvezde Velibora Dunjića? Šta je razlog njegovog ubistva? Ko je povukao policijske ekipe sa mesta zločina na dan ubistva? Zašto država ne reaguje zbog ubistva navijača Marka Ivkovića Jagode u Turskoj? Zašto je Vučić doveo kriminalce i svoje kadrove u FK Crvena Zvezda i FK Partizan?

Zašto je gradonačelnik Beograda Siniša Mali notorni lažov, a gradski menadžer Goran Vesić običan hohštapler? Kako je Goran Vesić uništio FK i KK Crvena Zvezda? Da li postoji razlika između Demokrata i Naprednjaka na gradskom nivou? Zašto se SRS protivi projektu “Beograd na vodi”? Da li Srbijom vlada uvoznički lobi? Zašto treba povećavati penzije za rast ekonomije? Zašto se moraju ukinuti razne agencije i vratiti carina za proizvode iz Evropske unije?

Da li se radikali osećaju odgovornim zato što su oni stvorili Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića? Kako su se Nikolić i Vučić preko noći izdali Srbiju i postali evrofanatici? Kakva je uloga Mikija Rakića i Demokratske stranke u stvaranju Srpske napredne stranke? Da li je DS stvorio Frankeštajna koji mu je kasnije došao glave? Kako je Tomislav Nikolić ukrao mandate Srpskoj radikalnoj stranci?

Da li je predsednik Srbije Tomislav Nikolić falsifikovao svoju fakultetsku diplomu i da li postoje neki dokazi za to? Kako je Tomislav Nikolić polagao dva ispita dnevno dok je bio odsutan iz Srbije i nalazio se u Strazburu? Zašto ljudi ogrezli u kriminalu i korupciji, poput Gorana Vesića i Jelene Trivan, menjaju dres i prelaze u vladajuću stranku?

Da li je hapšenje vlasnika Delte Miroslava Miškovića bio samo marketinški potez ili je to borba protiv korupcije? Ko su finansijeri Srpske napredne stranke? Zašto se ćuti o sastanku Aleksandra Vučića, Mila Đukanovića i Stanka Subotića u Parizu, u hotelu Ric? Da li je Mišković napravio grešku što je finansirao samo Nikolića, umesto i Nikolića i Vučića?

Da li Srbi danas imaju bilo kakva prava na KiM? Da li su Vučić i Dačić dovršili izdaju Kosova? Da li je Briselski sporazum izdaja kojom su Srbi ostavljeni na milost i nemilost Hašimu Tačiju?

Da li je u Srebrenici bilo genocida? Zašto je Miljan Damjanović uhapšen kada su “Žene u crnom” palile sveće za žrtve Srebrenice? Zašto Vučić finansira anti-srpske nevladine organizacije? Da li postoji neko ko bi osveštao sveće Nataši Kandić i Sonji Biserko? Kako protivpožarni aparat može da pomogne u borbi protiv izdajnika Srbije?

Zašto Srbija mora da bude saveznik sa Ruskom federacijom? Kako podstaći ekonomsku saradnju sa Rusijom? Zašto je važno učlanjenje u vojni savez ODKB? Zašto Srbija mora da prihvati ispruženu bratsku ruku Vladimira Putina?

Zašto se Vojislav Šešelj u Srbiju vratio kao pobednik iz Haškog tribunala? Kakav je Šešelj kao osoba u privatnoj komunikaciji? Da li može doći do stvaranja patriotskog bloka u Srbiji? Zašto nije moguća saradnja sa Demokratskom strankom Srbije? Da li SRS od jeseni kreće u proteste protiv Vučića?

Osim toga, čeka Vas još mnogo zanimljivih tema u ovom intervjuu.

Razgovor vođen 15.07.2015. godine u prostorijama Srpske radikalne stranke u Zemunu.

Voditelj: T. Tešanović
Snimatelj: R. Drinić

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.