INTERVJU: Miroslav Parović – Moja patriotska dužnost je da ukažem na zapadne plaćenike! (14.11.2015)

Naš gost je bio gospodin Miroslav Parović, predsednik Treće Srbije. Pogledajte ceo intervju i saznajte više o raznim aktuelnim temama.

Da li je moguća destabilizacija Srbije u narednom periodu? Zašto je Koridor 10 važan za povezivanje Istoka i Zapada? Da li su protesti i demonstracije u raznim zemljama Balkana međusobno povezani? Kakav je interes NATO-a da utiče na izazivanje haosa na Balkanu? Da li su obojene revolucije, kompromitacija državnih zvaničnika i ulične demonstracije povezane sa planovima Amerike na Balkanu?

Šta su dobre stvari koje Vučić radi na čelu Vlade Srbije? Da li Aleksandar Vučić kupovinom ruskog naoružanja kaže da Srbija neće u NATO? Kakva je uloga izdajničkih nevladinih organizacija u porobljavanju srpskog naroda? Da li Vučića očekuje neki novi 5. oktobar i državni udar? Zašto je nama potrebna izgradnja institucija, a ne revolucija i neki novi 5. oktobar? Zašto je politika “samo da srušimo njega sa vlasti i sve će biti u redu” 5. oktobra pokazala da ne može da uspe? Kako su oni koji su sa mašinkama i kapuljačama ulazili u institucije mogli da postanu ministri u budućim Vladama? Kako strukture koja destabilizuju region prave svoje planove?

Da li je danas moguće stvaranje neke nove Demokratske opozicije Srbije? Zašto je Vučić najmanje kriv za sve ono što se dešava u srpskoj ekonomiji? Da li Demokratska stranka ima pravo da osuđuje Srpsku naprednu stranku? Zašto se sva umešnost naših političara svodi na mešetarenja sa medijima i podmetanja konkurentima? Šta bi bilo pravo rešenje za zdravu budućnost političke scene u Srbiji?

Kako je patriotska scena od totalnog neprijateljstva prema svim tekovinama 5. oktobra danas počela da žali za emisijom Olje Bećković, da čita Teleprompter, da se oduševljava kolumnama kolumnama Danasa? Da li među patriotama postoje korisne budale? Zašto mediji u Srbiji danas udaraju iz mraka poput pravih kriminalaca? Zašto je poseta Krimu i Sevastopolju od strane Miroslava Parovića prošla totalno nezapaženo u srpskim medijima? Da li je slučajnost što su svi prozapadni mediji izvestili o poseti Patriotskog bloka Krimu i Rusiji?

Da li je geografski položaj Srbije najveći resurs koji imamo? Zašto je za Srbiju najbolja politika aktivne neutralnosti? Da li je pod Nemanjićima srpska država bila najjača onda kada je gledala kako da uz sebe uklopi Istok i Zapad? Da li je Viktor Orban jedini evropski lider koji podržava saradnju sa Rusijom? Ko i na koji način želi da poremeti osovinu Beograd-Budimpešta i dobre odnose Srbije i Mađarske? Koliko je za Srbiju važan novi kineski put svile? Zašto je važan podatak da je Hrvatska po prvi put tako drastično pala pod anglosaksonski uticaj? Ko pokušava da destabilizuje Makedoniju?

Zašto će korisne budale iz patriotskog bloka uskoro početi da promovišu ideju o tri velike države na Balkanu – Srbiju, Hrvatsku i Albaniju? Zašto je to loše rešenje za Srbiju? Da li je to najveća podvala Zapada usmerena prema srpskom narodu? Da li Srbija može da odbrani svoje društvo i državu? Kako se protesti u Crnoj Gori uklapaju u priču o destabilizaciji Balkana? Da li u načinu na koji se ruši Milo Đukanović postoji pečat zapadnih tajnih službi?

Kako je moguće da poslednjih 15 godina Sonja Biserko više utiče na spoljnu politiku od MSP? Kako sistem okupacije uništava Srbiju? Zašto Vučić mora da uništi metastaze iz nevladinih organizacija? Kakva je uloga Srđe Popovića i njegovih kadrova i revoluciji 5. oktobra? Zašto su UAE proglasili Srđu Popovića i njegovu organizaciju za teroriste? Kako je moguće da Srđa Popović organizuje državne udare širom sveta, time se javno hvali i piše knjige o tome? Zašto je opasno što su njihove aktivnosti ponovo počele u Srbiji? Da li je Miroslav Parović jedini političar protiv koga su Srđa Popović i sve NATO organizacije pokrenule krivični postupak? Kako je moguće da je u očima patriotske javnosti Miroslav Parović i dalje označen kao neko ko nije patriota?

Ko stoji iza talasa izbeglica sa Bliskog istoka? Kakva je uloga Srđe Popovića i zapadnih sila u organizaciji Arapskog proleća? Šta je najveći cilj azilantske krize? Zašto je važno pokretanje ruske akcije u Siriji od strane Vladimira Putina? Da li Srbi treba da navijaju da Rusi što pre pobede Islamiste? Zašto treba organizovati mirovne konferencije o Siriji u Beogradu? Zašto ne smemo da imamo negativan odnos prema ljudima koji beže od rata i ubijanja?

Osim toga, čeka Vas još mnogo zanimljivih tema u ovom intervjuu.

Razgovor vođen 05.11.2015. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

Voditelj: T. Tešanović
Snimatelj: M. Jeremić

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. #balkaninfo #intervju

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.