INTERVJU: Saša Borojević – Satanisti menjaju svet u kome živimo i stvaraju opšte rasulo! (13.3.2021)

Gost emisije “Intervju” bio je Saša Borojević, čovek koji se godinama bori protiv pozorišta u kome vladajuće elite koriste sva dostupna sredstva manipulacije pretvarajući ljude u marionete i poslušnike. U pozorištu iza kojeg stoji “Duboka država”, pod direktnim uticajem Vatikana i satanista, pojedinac je samo nevina žrtva čiji se opstanak dovodi u pitanje. Saša je analitičar i medijski strateg, savetnik u Internacionalnoj policijskoj asocijaciji Srbije i direktni potomak vojvode Ivana Borojevića. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 25.02.2021. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj komentara: 3
 1. Miroslav Borojevic kaže:

  Rodjo svaka cast.Svaka ti je na mestu

 2. VERA GRUBER kaže:

  Dragi gospodine Borojevic,

  mogu Vam reci, da to sve sto ste do sada pricali je potpuna istina. Ja to isto sve pratim, ali se najvise BIBLIJE drzim. Isto Vam mogu reci,
  da nas i nas narod samo Biblija i Bog koji stoji uz nas- ce nas spasiti.
  Ali i samo oni ce biti spaseni, koji od srca u Boga veruju. Ne lazni, koji kazu samo verujem u Boga a od tih ljudi- oni nece biti spaseni.
  Samo dragi Svemoguci nas, Isus Hrist , ce moci da nas spasi. Ali to o cemu pricate mozda ce biti pocetak kada se to bude pocelo izvrsavati, a Bog ce njima svima doci i razoriti. Citajte Otkrivenje od 1- 22 poglavlja iz Biblije.
  Gledajte isto na Youubu i Gorana Nikolica- nas propoveditelj.
  Pozdrav VERA GRUBER iz Minhena.

 3. VERA GRUBER kaže:

  KINA je isto duboka drzava. Neznam zasto toliko se propagira o Kini. Jeli nevidite sta Kina sa svojim sopstvenim narodom radi. ‘Si je gori nego Hitler, sta sa svojim narodom radi. I sta je sa Igurcima, kako ih je zatvorio.
  Ja nisam nikakav ljubitelj Kine. Zasto Kina sve ovde kod nas u SB investira.
  Ima sigurno neki strateski razlog.
  Pozdrav
  VERA GRUBER