INTERVJU: Vanja Elez – Bog je stvorio život na Zemlji kao što piše u Bibliji! (30.6.2019)

Gost emisije “Intervju” bio je Vanja Elez, stručnjak za Bibliju, novinar i čovek koji razume pozicije svetskih sila i geopolitičke odnose. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 08.06.2019. godine u našem studiju, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj komentara: 2
 1. Radule kaže:

  Ovoliku glupost i neznanje nisam davno video ni čuo. Kao prvo, voditelj se ponaša kao fan raznoraznih fantazija i bajki, samo da bi time pokrio svoju nespremnost za intervju, a verovatno i neznanje iz srednje škole. O gostu nije vredno trošiti vreme, jer on priča kao da nije prošao ni šesti razred.
  Naime, sletanje na Mesec nije bilo 1963., već 1969. godine. Kao drugo, nije bilo jedno sletanje na Mesec, već 6 (šest), sa 12 (dvanaest) kosmonauta koji su tamo kročili, i sa oko 400.000,00 učesnika u tim projektima, pa nije jasno o kojem od tih šest sletanja voditelj govori da je lažno. Uz to, voditelj ne bi imao ispravan GPS na mobilnom da i dalje nema laserskog merenja udaljenosti sa Meseca do Zemlje, kao i svih stotina satelita oko (kockaste, ravne, šuplje…) Zemlje, ali to je verovatno preskočio iz časova fizike. Sledstveno, po voditelju, Zemlja verovatno izgleda kockasto ili kao kornet.
  Ostale nebuloze nije vredno komentarisati, osim da preporučim prijateljima da više ne gledaju Balkan-info.
  Primetno je da se vrlo često poziva u emisije izvesni g. Ljubas, koji svuda vidi demone, čemu se isti voditelj raduje. Ej, dečko, ako je taj gospodin u pravu, onda je Zemlja u centru Svemira, nju je stvorio Gospod Bog kao jedinstvenu kreaciju, i ništa osim nas i Zemlje u ovom univerzumu nema. Opet neznanje iz osnovne škole: da li si čuo za Kopernikanski princip, da li si čuo da smo obična planeta u običnom sunčevom sistemu, u običnoj galaksiji, i da se po ni čemu ne razlikujemo? Da li si čuo za Đordana Bruna, koga su baš takvi kao Ljubas živog spalili na lomači u 16. veku?
  Da li imaš hrabrosti da pozoveš g. dr. Milana Ćirkovića, astrofizičara i astrobiologa, da ti odgovori na sva ta pitanja i da te malo obrazuje?
  Sve u svemu, katastrofa, i maloumni i neznalački rijaliti za mase sa nezavršenom osnovnom školom.

 2. Radule kaže:

  Da, i o evoluciji: ni voditelj, ni gost nemaju pojma da Darvinova teorija evolucije nije više na snazi, i to već oko 80 godina, jer je bila lamarkistička. Ali, ko zna za LaMarka, ko zna za Volasa, te ko zna za sintetičku teoriju evolucije Hakslija, koja jeste na snazi i koja je bezbroj puta potvrđena?! Niko od onih koji neće da čitaju i da uče. I Darvin nikada nije dao nikakvu hipotezu od nastanku života na Zemlji, to su predložili Oparin i Holdejn 20-ih godina dvadesetog veka. Potvrđena je hipoteza sa Milerovim eksperimentom 50-ih godina dvadestog veka. Znači, autori nemaju pojma ni o elementarnoj istoriji nauke. Da ne govorimo o tome da autori nemaju pojma šta je teorija, a šta je hipoteza u naučnom saznanju. Teorija je potvrđeno istraživanje, sa svakodnevnim predikcijama, a ne kafanska pretpostavka, kao što voditelj misli. Ali, ko više da čita i uči metodologiju?! Sa takvim neznanjem, tako nam i treba sve što se dešava.