INTERVJU: Zoran Golubović – Vratio sam se da pomognem mojoj zemlji, vlast me ne zanima! (17.4.2022)

Gost emisije “Intervju” bio je Zoran Golubović, poznatiji kao Mystore Zoki, prevodilac i čovek koji svojim idejama želi da pomogne da Srbija bude bogata i uređena zemlja, kada je već najlepša. Nemački jezik je diplomirao 2001. na Gete institutu u Nemačkoj. Od svoje 15. godine živi u Švajcarskoj, gde se bavi privatnim biznisom, ali njegova misija je, kako kaže, da Srbija bude bolja od Švajcarske i za to daje brojne argumente. U šali je otvorio Facebook stranicu i dao joj ime “Mystore Zoki – nemački jezik za sve”. Započeo je svoju prvu lekciju uživo i šaljivo. Broj komentara i pozitivnih reakcija bio je apsolutno fascinantan. Ljudima se dopao njegov način rada i objašnjavanja da je brzo uvideo da bi od toga moglo da nastane nešto mnogo veće. Njegova Facebook stranica ide ka 100.000 pratilaca. Sada ima i veoma detaljne kurseve (na svim nivoima, A1, A2, B1, B2), sopstvenu web-aplikaciju za gramatiku, jednu drugu za učenje novih reči itd. Njegov sajt je https://mystorezoki.org. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 18.03.2022. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 1
 1. Vera Gruber kaže:

  Halo gospodine Pavkovicu:
  informisite gosp. Zorana Golubovica, da mi nemoramo kao drzava SB, da uopste udjemo u EU. Mi se mozemo BRIKS-a.
  Staje u stvari NATO. Kome treba taj zlotvor. Ja se sa gosp. Zoranom neslazem, da mi kad tad moramo da udjemo u Nato. Mi nemoramo i nettrenamo NATO .To su samo ucene od NATO-A.
  Zasto sve drzave polako zele da ojacaju i da investiraju u svoju vojsku. Napr. Nemacka, Austrija nije u Nato. Svedska nije u Nato.
  A Svajcarska nikada nije niti ratovala. Meni je Svajcarska jedna parazitska drzava koja je zivela od Nemacke- Hitlera , od SAD, i mnogih drugih zemalja.
  Nas problem su svi ovi koji su na vlasti. Da su se prodali, to su izdajnici.
  Mi bismo jedna ugledna drzava bili, da nemamo toga Vucica, koji je teski peder i ova lezbejka, koja u jednom takvom drustvu nema sta da trazi.Mi bismo sve to sigurno i napravili i ostali u SFRJ, da smo svi slozni bili.
  Imam puno toga da pricam ali je ovo polje premalo,
  Sa pozdravom Vera iz Minhena, uskoro dolazim u SB.