Boris Malagurski – petak 21. septembar u 18h

Javnosti je poznatiji kao srpski Majkl Mur. Bio je urednik i voditelj emisije “Globalno” na BN televiziji, a pre toga je imao emisiju “Revolucija” na televiziji Happy. Najpoznatiji je po svojim dokumentarno angažovanim filmovima: “Težina lanaca”, “Kosovo, možete li da zamislite” i “Pretpostavka pravde”. Dokazao je svoj ogroman talenat i osećaj za filmsku umetnost i za uočavanje društvenih i političkih problema u našoj zemlji, ali i spremnost da pronađe način da podstakne i motiviše ljude koji će svojim postupcima doprineti boljem životu.

Novinar i srpsko-kanadski filmski režiser, gospodin Boris Malagurski će biti gost u emisiji #Intervju u produkciji #BalkanINFO sa početkom snimanja u petak 21. septembra u 18h.

Kao mali znak zahvalnosti za Vašu podršku, želimo da Vam damo mogućnost da postavite neko pitanje gostu emisije u komentarima na ovu fotografiju. Neka od najzanimljivijih pitanja će biti postavljena u emisiji.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 20
 1. Miodrag Lukic kaže:

  Kako vi vidite resavanje kosovskog problema s’obzirom da je danas vecinska populacija na Kosovu albanska i kako bi se odrazavalo na Vladu Republike Srbije?
  Da li mislite da su recimo Rusi u poziciji u kakvoj su SAD sve zajedno sa vojno-tehnoloskim i spoljno politickim saveznickim vezama postupali isto kao sto to SAD rade u poslednjih 50 god?

 2. Miloš Šapić kaže:

  Da li je pravoslavac i koliko je religiozan ?

  5
  3
 3. Aleksa Filipovic kaže:

  Da li prati rad Kresimira Misaka i kakvo misljenje ima o njemu ?

 4. Milijan Salaj kaže:

  Da li je se prodao rezimu Aleksandra Vucic, u poslednje vreme slabo ga napada, i dobija prostor u rezimiskim medijima. Srdacan pozdrav!

  3
  1
 5. Mihail Veljic kaže:

  Šta misli o navijačkim grupama i koliki je njihov uticaj u borbi za KiM

  4
  5
 6. Marina La kaže:

  Zanima me misljenje o Aleksandru Vucicu i da li ce Srbija ikada videti sunce? Kako komentarise slucaj Davida Dragicevica koji je ubijen od strane „vlasti“? Poz <3

 7. Nemanja Perić kaže:

  Da li planira da se angazuje politički? Da li je do sada pokušavao? Jedno diskretno pitanje… Za koga glasa, ja bih isto izabrao?

 8. Kosta Gvozdenović kaže:

  Da li planirate da osnujete neku političku stranku jer mislim da biste itekako uspeli u tome. Srdačan pozdrav i sve najbolje vam želim! 🇷🇸☦

  2
  1
 9. Joksimovic Marko kaže:

  Kako komentarise slucaj surovog ubistva Davida Dragicevica ?

  Misljenje o Darku Trifunovicu?

  30
 10. Dimitrije Trajković kaže:

  Da.li veruje da će Vučić da prizna Kosovo,i šta misli o Crkvi i kakva će njihova reakcija biti???

 11. Dimitrije Garović kaže:

  Njegovo misljenje o Iranu i 79oj.

 12. XYZ kaže:

  Zašto je prozivao generalno privatne univerzitete preko vlasnika Megatrenda? Zar najbolji univerziteti na svetu nisu tehnički privatni poput Hardvarda i još mnogi drugi … Pritom je uvredio sve studente koji su prešli na privatan fakultet jer nisu hteli da trpe torturu državnih fakulteta… Jaz izmedju studenata sa državnih i privatnih fakulteta mora da se smanji pogotovo predrasude da na privatnim univerzitetima se nalaze deca bogataša a u suštini su mnogi državni skuplji od privatnih. Ja lično bio sam na državnom a sada na privatnom i pale su sve predrasude koje sam možda imao i skoro po svakom parametru je privatni fakultet kvalitativno a ne kvantitativno bolji.
  Hvala.

 13. Djordje Kosic kaže:

  Misljenje o aktuelnom predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku?

 14. Simic Nikola kaže:

  Da li Bosko Obradovic i Milos Jovanovic imaju neku zajednicku buducnost na celu nase drzave, i misljenje o Milosu Kovicu?

 15. Dimitrije Kurazini kaže:

  Gospodin Malagurski je u vise navrata pominjao moguce kandidovanje za predstojece predsednicke izbore, kolika je verovatnoca da se to dogodi

 16. Andrej Sofic kaže:

  Kada će se desiti nova svetska ekonomska kriza i da li će biti gora od prethodne?

 17. Aleksandar Ostojic kaže:

  Koliko su realne sanse da se kandiduje za predsednika 2020. godine?

 18. Branka Jezdimirovic kaže:

  Za @malagurski Zasto se ne kandiduje kao ne stranacka licnost na izborima?Jel mislis da nisi jos spreman za tako nesto?Filmovi su odlicni.Kada ce u Novom Sadu biti prikazan Kosovo Momenat u civilizaciji?

 19. Ognjen Ranković kaže:

  Borise, koja ti je omiljena politička partija Srbiji da li podržavaš UKIP?

 20. Vujicic Andrej kaže:

  Sta mislite o trenutnom drustvu u Srbiji? Sta mislite iskreno o danasnjem patriotizmu i da li je on istinit?