Milan Živadinović Bard – sreda 3. jul u 11h

Fudbalsku karijeru je započeo u Crvenoj Zvezdi 1963. godine. Povrede su ga sprečile da ostavi veći trag, ali je u izuzetno bogatoj trenerskoj karijeri vodio veliki broj klubova i reprezentacija.

U periodu od 1998. do 1999. vodio je nacionalni tim Jugoslavije kao selektor na šest utakmica u vreme kada je reprezentacija bila šesta na FIFA rang listi. Naša reprezentacija sa Živom na klupi je igrala najdopadljiviji fudbal, koji je privlačio veliki broj istinskih zaljubljenika u ovu igru na tribine.

Bio je jedan od zaslužnih za dolazak Dejana Savićevića u Crvenu Zvezdu, a zabeležio je i najveći broj večitih derbija kao trener Crvene Zvezde u poslednjih 25 godina.

Proslavljeni fudbalski trener i bivši fudbaler, gospodin Milan Živadinović Bard će biti gost u emisiji #Intervju u produkciji #BalkanINFO sa početkom snimanja u sredu 3. jul u 11:00h.

Kao mali znak zahvalnosti za Vašu podršku, želimo da Vam damo mogućnost da postavite neko pitanje gostu emisije u komentarima na ovu fotografiju. Neka od najzanimljivijih pitanja će biti postavljena u emisiji, a prednost će imati oni koji su postali naši patroni na sajtu Patreon.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *