“NECENZURISANE LAŽI”: Izložba Srpske napredne stranke u Beogradu!

Poštovani prijatelji, hvala Vam puno što pratite naše emisije i što nam pišete Vaše predloge i sugestije kako da emisiju učinimo još kvalitetnijom!

“Necenzurisane laži” su izložba koju je priredila Služba za informisanje Srpske napredne stranke. Izložba je otvorena u beogradskoj galeriji “Progres”. Povod za izložbu je aktuelna medijska scena u kojoj se mediji “grčevito trude da prvog čoveka Vlade Srbije predstave kao cenzora”. Svečanom otvaranju prisustvovali su ministri u tehničkoj Vladi, kao i brojni fukcioneri SNS-a.

“Necenzurisane laži”, izložba o medijskim sadržajima u Srbiji od 2014. do 2016. godine, izloženo je oko 2.500 primeraka naslovnih strana, izveštaja, vesti, komentara u medijima, a na osnovu čega bi građani u Srbiji trebalo da procene da li u Srbiji ima cenzure. Delovi nekih naših emisija emitovani su kao dokaz da u Srbiji svako može neosnovano da kritikuje vlast.

Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem YouTube kanalu.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *