NOVE MAJICE ZA INOSTRANSTVO: Kreću dostave širom sveta!

Poštovani prijatelji, dolazimo sa lepim vestima za sve verne pratioce koji podržavaju naš rad iz dijaspore.

Dugo vremena nismo bili u mogućnosti da šaljemo naše majice u inostranstvo, zbog različitih prepreka kao što su velike poštarine, čekanje na isporuku, problemi sa carinom i vraćanje pošiljki.

Konačno smo uspeli da pronađemo pravo rešenje. Saradnja sa sajtom TeeSpring znači da će svi koji nas prate iz dijaspore konačno moći da dođu do naših proizvoda brzo i jednostavno i da na taj način podrže rad BALKAN INFO produkcije.

Našu prodavnicu možete pronaći na sledećem linku: https://teespring.com/stores/tvbalkaninfo


Neki od osnovnih detalja za Ameriku:
– Štampa na proizvodima je na svakih 4-7 dana, a “Standard” dostava bi trebala da traje 3-6 radnih dana. Takođe, za one kojima se žuri postoji opcija “Expedited” i “Rush” dostave.
– Cena dostave je 3.99$ za prvi proizvod i 2.00$ za svaki sledeći.

Neki od osnovnih detalja za Kanadu:
– Štampa na proizvodima je na svakih 4-7 dana, a “Standard” dostava bi trebala da traje 6-9 radnih dana.
– Cena dostave je 9.50$ za prvi proizvod i 4.00$ za svaki sledeći, zbog toga je preporučljivo da naručujete majice zajedno sa prijateljima i da na taj način dodatno uštedite na poštarini. Za one kojima se žuri postoji opcija “Expedited” i “Rush” dostave.

Neki od osnovnih detalja za inostranstvo (čitav svet):
– Štampa na proizvodima je na svakih 4-7 dana, a “Standard” dostava bi trebala da traje 6-9 radnih dana.
– Cena dostave je 12.50$ za prvi proizvod i 4.00$ za svaki sledeći, zbog toga je preporučljivo da naručujete majice zajedno sa prijateljima i da na taj način dodatno uštedite na poštarini. Za one kojima se žuri postoji opcija “Expedited” i “Rush” dostave.


Na sajtu TeeSpring biće u prodaji različite vrste proizvoda sa motivima koje smo dizajnirali. Što se tiče naših majica, u ovom trenutku se mogu naručiti na teritoriji cele Srbije. Imamo problem sa dostavom za Republiku Srpsku i Crnu Goru, tako da su trenutno te pošiljke “na čekanju”.

Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem YouTube kanalu.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *