PREMINUO DUŠAN JEREMIĆ: Odlazak bivšeg boksera i žestokog momka!

Bivši bokser i momak sa beogradskog asfalta, Dušan Jeremić (49) preminuo je 8. novembra 2021. godine. Poslednje dane svog života proveo je u bolnici, u veštačkoj komi i priključen na respirator. Nakon što je skinut sa respiratora, njegovo srce ipak nije izdržalo i izgubio je poslednju bitku.

Bio je čovek sa bogatim životnim iskustvom. Aktivno se bavio boksom u teškoj kategoriji. Preko dana je učio i trenirao, a uveče je radio kao obezbeđenje klubova i čuvao određene ličnosti. Pojavljuje se čak i kultnom filmu “Vidimo se u čitulji” na (07:22), gde prolazi u jednom kadru kao mladić sa beogradskog asfalta i nosi crvenu DIESEL kesu u rukama.

Njegov stric je bio bogat i uticajan čovek, pa je zbog njega uvek mogao da se pozove i zatraži podršku od Željka Ražnatovića Arkana i drugih iz podzemlja. Kao šef obezbeđenja brojnih klubova u prestonici susretao se sa raznim ljudima i doživeo brojne zanimljive situacije. Neko vreme proveo je i u zatvoru. Nije imao sreće u ljubavi, iako je čak tri puta bio veren. Bio je izuzetno blizak sa 12 godina mlađim bratom Stevanom.

Veću pažnju javnosti je izazvao gostovanjem sa Aleksandrom Čabarkapom i mlađim bratom Stevanom u produkciji BALKAN INFO. Tom prilikom su izjavili da su noćna mora Kristijana Golubovića i otkrili istinu o vremenu koje su proveli družeći se sa njim. Kristijan je navodno tražio da oni reše neke probleme sa Aleksandrom Čabarkapom, ali oni nisu pristali da budu deo toga plana.

Bio je meta tabloida početkom avgusta 2021. godine, zbog više fotografija na kojima se nalazio zajedno sa Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem i drugim liderima srpske opozicije. Optuživali su ga da sa svojom ekipom sa Voždovca organizuje skandiranje protiv vlasti na fudbalskim utakmicama.

Neka mu je laka crna zemlja, i neka mu je večna slava! Neka mu Gospod Bog podari mir u rajskim vrtovima!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *