PREMINUO ZORAN VEJIĆ: Odlazak velikog sportiste i šampiona u bodibildingu!

Poznati srpski bodibilder Zoran Vejić Veja preminuo je u 56. godini, u subotu 5. avgusta 2020. godine. Karijeru je gradio u Srbiji, ali i u inostranstvu pošto se proslavio u Grčkoj, Mađarskoj, Nemačkoj, Italiji i Sjedinjenim Američkim Državama. Bio je šampion Jugoslavije 1991. godine, kao i apsolutni šampion Grčke dva puta. Profesionalnu karijeru počeo je 2000. godine, a govorio je čak šest jezika.

Pet godina je radio u Grčkoj kao obezbeđenje noćnih klubova, dve godine u Italiji je bio lični čuvar poznate glumice Monike Beluči, jedne od najfatalnijih žena ikada, a čuvao je i “opasne momke” iz Italije, radio u Americi… Takođe, pamti se i njegova uloga u seriji “Bolji život” kada je imao scenu sa Snežanom Savić.

U Italiji sam radio kao obezbeđenje, čuvao sam jednog Italijana, dobro situiranog od 48 godina, tako da sam dosta tu ljudi upoznao. Kasnije sam, zahvaljujući tim vezama, prešao da čuvam Moniku Beluči, to su mi sredili. Tri godine sam bio sa njom i tu sam uspeo da skupim novac da se takmičim. To je bilo najlepše iskustvo, ona mi je kao sestra. Čuvao sam je tri godine. Ranije su je čuvala četvorica momaka sa oružijem, opasni momci. Ali ja sam imao vezu, pa sam upoznao neke jače igrače koji su me preporučili. Znali su da imam nešto i u glavi i da mogu da je čuvam sam. Obezbeđenje bilo ispred kuće, ja u kući s njom, i pratio sam je sam na ulici, na festivalima, revijama i sve ostalo. Nije bila fora da izgledaš upadljivo. Tada sam bio mlađi, oblačio se lepo i uspeo sam da budem na nivou zadatka, pričao je svojevremeno popularni Veja. 

Neka mu je večna slava i neka počiva u miru!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *