Apollo 11

1.800 RSD

Brisanje

Opis

Majica “Apollo 11” je nova majica iz BALKAN INFO kolekcije.

Pola veka nakon istorijskog “malog koraka” Nila Armstronga, ima onih koji i dalje veruju da su Sjedinjene Američke Države lažirale ceo događaj. Sve je više ljudi koji tvrde da svemirski program šezdesetih nije posedovao tehnologiju neophodnu da uspešno pošalje misiju na Mesec.

Misiju “Apolo 11” činili su Nil Armstrong, Edvin (Baz) Oldrin i Majkl Kolins, čuveni trojac koji je ušao u istoriju. Da li je NASA lažirala sletanje da bi pokazala Sovjetskom savezu ko je glavni u svemirskoj trci?

Svi smo primetili da na slikama sletanja na Mesec na nebu nema zvezda, da je bilo nemoguće da Baz Oldrin utisne stopala na Mesečevu površinu kad tamo nema dovoljno vlage, da je bilo nemoguće da sevijorila zastava koju je Nil Armstrong postavio kada tamo nema vazduha, a možda je najznačajnije to što bipojas radijacije oko Zemlje ubio astronaute.

Ustanite protiv globalističke propagande koju širi NASA. Pokažite ljudima oko sebe da ste deo probuđene mase i da ste spremni da širite isključivo pravu istinu!

OBRATITE PAŽNJU:

Molimo vas da povedete računa prilikom naručivanja, ako se razmišljate o veličini majice trebalo bi da naručite majicu jedan broj veću u odnosu na one koje nosite inače. Majica je strukirana i lepo prati liniju tela.

Dodatne informacije

Boja

Bela boja

Pol

Muški, Ženski

Veličina

S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL