Slava rodu (bela)

1.800 RSD

Brisanje

Opis

Majica “Slava rodu!” je nova majica iz BALKAN INFO kolekcije. Motiv na majici vezan je za našu staru veru.

Rodnoverje nije primitivan povratak u prošlost, to je nastavak svetlih vremena u kojim su živeli naši preci. To je nastavak velike i zaboravljene kulture. To je povratak našim hiperborejskim i arijevskim korenima. Rodnoverje je očuvanje tradicije i njeno prenošenje potomcima.

Rodnoverje nije klanjanje idolima. Rodnoverje je poštovanje i razumevanje sila prirode koje nas okružuju. To je naše jedinstvo sa prirodom, sa spoznajom da mi nismo ni gospodari prirode niti smo vrhunac stvaranja kako nas uče pustinjske religije i teorija evolucije, već smo deo večnog carstva prirode.

Mi ne moramo da verujemo u Bogove, jer znamo da postoje. Ne molimo i ne tražimo oproštaj od naših Bogova, ne klečimo pred njima, već ih slavimo. Bogovi su preci naših predaka. Tako da, mi Srbi nismo robovi, već smo deca Bogova!

OBRATITE PAŽNJU:
Molimo vas da povedete računa prilikom naručivanja, ako se razmišljate o veličini majice trebalo bi da naručite majicu jedan broj veću u odnosu na one koje nosite inače. Majica je strukirana i lepo prati liniju tela.

Dodatne informacije

Veličina

S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Boja

Bela boja