Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!

1.500 RSD

Brisanje

Opis

Majica “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!” je prva majica iz kolekcije BALKAN INFO. U ovom trenutku se može naručiti na teritoriji cele Srbije i Republike Srpske.

Motiv na majici predstavlja junake iz slavne istorije srpskog naroda koje sigurno ne smemo zaboraviti ni po koju cenu. Srbija ima istoriju toliko bogatu i važnu da je se ne bi postidele ni druge, mnogo veće države.

Sokolski pokret bio je jedan čitav vek luča slovenstva i veliki bastion humanosti, tolerancije, međusobnog uvažavanja i očuvanja svih evropskih, civilizacijskih tekovina. Velika slovenska vojska bez oružja, sa simbolom najponosnije i najhrabrije ptice našeg neba, nestala je na žalost posle Drugog svetskog rata.

Ostale su neuništive i za sva vremena neprevaziđene sokolske poruke, koje su najbolje ocrtavale duh i smisao ove organizacije: “Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”

OBRATITE PAŽNJU:
Molimo vas da povedete računa prilikom naručivanja i da naručite barem broj veću majicu nego što nosite inače. Majica je dosta strukirana i ide uz telo, a dolazi i do skupljanja materijala posle prvog pranja (pamuk 180g).

Dodatne informacije

Veličina

S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL