Trumanov šou

1.800 RSD

Brisanje

Opis

Majica “Trumanov šou!” je nova majica iz BALKAN INFO kolekcije.

Sećate li se briljantnog ostvarenja iz 1998. godine u kojem Džim Keri glumi čoveka nesvesnog da živi u rijaliti emisiji koju širom sveta gleda oko milijardu ljudi? Na sreću, Truman postaje sumnjičav i kreće u otkrivanje istine o sopstvenom životu. Kraj filma daje nadu da čovečanstvo neće početi kolektivni život u rijaliti programima.

Kristof je vođa celog ovog ogromnog projekta i njegova ideja bila je da čitav rijaliti šou bude posvećen jednoj osobi – Trumanu Burbanku. Glavni lik rijalitija je sasvim nesvestan da je sve u njegovom životu iscenirano i osmišljeno, kao i da preko 5000 kamera prati svaki njegov korak.

Trumanova svakodnevnica bi se mogla okarakterisati kao utopistička. Međutim, on je spreman da sve to odbaci zbog svoje radoznalosti. Otkriće da su svi ljudi u njegovom životu lažni je ostavilo jak utisak i nakon toga Truman više nije mogao da ostane u čauri na ostrvu. Njegov postupak vraća nadu čovečanstvu u slobodu izbora!

U savremenom svetu je sve režirano u velikoj meri i postavlja se pitanje da li se onda naši životi bitno razlikuju od Trumanovog.

OBRATITE PAŽNJU:

Molimo vas da povedete računa prilikom naručivanja, ako se razmišljate o veličini majice trebalo bi da naručite majicu jedan broj veću u odnosu na one koje nosite inače. Majica je strukirana i lepo prati liniju tela.

Dodatne informacije

Boja

Bela boja

Pol

Muški, Ženski

Veličina

S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL