SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Kako da uklonite dosadne reklame?!

Poštovani prijatelji,

Žao nam je što čujemo da vam reklame predstavljaju problem, ali to je nažalost u ovom trenutku “realnost” koja omogućava da nezavisne produkcije prežive bez sponzora.

Svi YouTube kanali na domaćoj sceni u najvećoj meri zavise od reklama koje se prikazuju i na taj način imaju obezbeđenu stabilnu zaradu svakog meseca. Ako bi prestali da budemo zavisni od tog izvora finansiranja, mogli bi da razmišljamo o podizanju rada produkcije na neki viši nivo i lakše bi mogli da planiramo buduće poteze.

Ima više opcija, kako ovaj problem može da bude brzo efikasno rešen:

1. Postoji mogućnost da koristite AdBlock u vašem pretraživaču i da podržavate naš rad na drugi način. Nebitno je da li ćete se odlučiti za neku simboličnu donaciju ili da kupite nešto iz prodavnice na našem sajtu. Ako bi svaki peti pratilac godišnje uplatio samo 1€, došli bismo do ogromnog godišnjeg budžeta i na sadržaju bi mogle da nam zavide sve televizije sa nacionalnom frekvencijom!

2. Druga opcija je da koristite YouTube Premium, koji je uglavnom dostupan u celom svetu po ceni od 11.99$ mesečno. Navodno, postoji mogućnost i da preko VPN promenite IP adresu na neku zemlju gde se YouTube Premium može dobiti za svega 3-4$ mesečno. Tako dobijate opciju gledanja svih snimaka na YouTube bez reklama, a kreatori sadržaja dobijaju neku simboličnu mesečnu nagradu od vaših pregleda.

3. Treća opcija je da koristite AdBlock u vašem pretraživaču i da ne podržavate naš rad na drugi način, ali tako nikako ne podržavate našu borbu i ako ostanemo bez YouTube zarade, nećemo biti u mogućnosti da dalje radimo.

Smatramo da se BALKAN INFO produkcija za nepunih šest godina postojanja na medijskom prostoru dokazala kvalitetom našeg rada i time što smo uvek pomerali granice i širili vidike u pogledu slobode izgovorene reči. Iskreno verujemo da ćemo uz vašu podršku pronaći način da pobedimo i srušimo okove cenzure i ovog puta. Borba protiv cenzure je zadatak na kome smo od osnivanja, a sve uz podršku naših vernih pratilaca čiji se broj stalno uvećava. Ostaćemo dosledni na putu koji smo započeli, jer je istina naša obaveza i cilj postojanja!

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *