SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Ništa od duela Radulovića i Šapića!

Poštovani, emisija koja je trebala da se emituje u četvrtak 22. februara, a da se snimi večeras u 19h, u kojoj bi učestvovali Aleksandar Šapić i Saša Radulović otkazana je zbog iznenadnih promena plana od strane DJB-a.

Kada smo dogovorali emisiju pre dva-tri dana, nije bilo pomena o emitovanju uživo. Važno je napomenuti prvi put kada smo kontaktirali gospodina Šapića on je bio iznenađen pozivom, jer je očekivao da će se emisija realizovati na DJB kanalu uživo. On je verovao da je to najbolja opcija i javno je ponudio to. Mi smo to preneli PR službi DJB. Bez obzira na to, DJB je ipak pitao da BALKAN INFO organizuje taj duel, kao neutralan kanal. BALKAN INFO produkcija se potrudila i dobila pristanak gospodina Šapića.

Kako su gospodin Radulović i ostali funkcioneri DJB gostovali kod nas više puta, podrazumevali smo da znaju da BALKAN INFO ne emituje emisije uživo. Naravno da je toga bio svestan i gospodin Šapić, koji je takođe više puta bio naš gost. BALKAN INFO produkcija nije emitovala nijednu emisiju uživo za skoro tri godine koliko radimo ovaj posao. Snimili smo preko 500 emisija i niko nikad se nije žalio, jer snimci idu integralno, bez cenzure!

Pet sati pred zakazano snimanje potegla se priča o emitovanju uživo, da bi se na kraju pominjalo otkazivanje snimanja od strane DJB-a. U zakazano vreme se pojavio samo gospodin Šapić, tako da konstatujemo da je snimanje otkazano i da od njega na našu veliku žalost neće biti ništa.


BALKAN INFO smatra da dugujemo objašnjenje svima koji prate naš kanal, zbog toga što smo prethodno najavili i promovisali ovu emisiju, za koju je vladalo veliko interesovanje.

BALKAN INFO se ne upliće u političke razmirice različitih opcija, nastavlja sa svojim nezavisnim i objektivnim radom. Nadamo se budućoj saradnji sa svakom od opcija.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.