TEŠA OTIŠAO IZ SRBIJE: Potražiće sreću u Kini sa devojkom Marijom!

Poštovani prijatelji, hvala Vam puno što pratite naše emisije i što nam pišete Vaše predloge i sugestije kako da emisiju učinimo još kvalitetnijom.

BALKAN INFO je nezavisna medijska produkcija osnovana u junu 2015. godine u Beogradu. Težimo nepristrasnom izveštavanju i postali smo prepoznatljivi kao produkcija koja se bori da omogući ljudima da saznaju istinu.

Teša Tešanović je jedan od osnivača BALKAN INFO produkcije. Osmislio je sadržaj prijemčiv impozantnom broju gledalaca i širokom lepezom kontroverznih intervjua zacrveneo obraze YouTube. Svojim kreativnim entuzijazmom obezbedio je neophodnu infuziju Srbiji. Nezaustavljiv u toplini svoje namere, briše internet prašinu sa naših ekrana. Čovek koji u mraku zabluda pali vatru intelekta. Možemo slobodno reći da je postao brend srpskog slobodnog novinarstva!

Teša i njegova devojka Marija odlučili su da potraže sreću u Kini. Pokušaće da pronađu posao, kako bi postavili svoje finansije na zdrave temelje i tako omogućili sebi da lakše razmišljaju o sopstvenoj budućnosti. Teša neće zaboraviti na BALKAN INFO produkciju, već će snimati nove emisije svaki put kada se vrati u Srbiju. Takođe, možemo očekivati njegove nove intervjue i reportaže iz Kine.

Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem YouTube kanalu.

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj komentara: 2
  1. Džek Danijels kaže:

    Mislim da su sasvim u redu i Teša i Marija, posebno Marija koja djeluje sasvim fino, ali beba koju drži je potpuno jedan mali Kinez, pa me zanima (pošto Teša to nije zasigur-no pravio), čija je to beba u Marijinim rukama?

  2. BALKAN INFO Tim kaže:

    Razvijena zemlja, čim dođe čovek na granici mu daju i malu bebu! 🙂

    Sviđa mi se 6
    Ne sviđa mi se 2