ALEKSANDAR PAVKOVIĆ

Aleksandar Pavković je radio kao novinar još 2001. na regionalnoj radio i televizijskoj stanici Pančevo gde je naučio osnove novinarskog posla i funkcionisanje medija.

Put ga je kao zaljubljenika u geografiju i putovanja odveo preko okeana i nekoliko godina proveo je van granica naše zemlje. Bez obzira na udaljenost pratio je dešavanja u Srbiji i videvši da se stvari u zemlji ne menjaju na bolje odlučio je da se vrati i da da svoj doprinos borbi za istinu.

Kao jednog od nosioca ideje o borbi za istinu prepoznao je BALKAN INFO i odmah po povratku u zemlju odlučio je da nam se pridruži i da pomogne građanima da se bolje upoznaju s činjenicama kako bismo se bolje snašli u vremenima koja dolaze.

Za goste u svojim emisijama poziva ljude koji svojim znanjem približavaju gledaocima istinu (nekada i tešku za prihvatanje), intelektualce koji nas podsećaju da je obrazovanost i dalje “na ceni”, ali i ljude koji svojim načinom života i delima nisu dobar primer mladima, ali ipak šalju poruke shvatanja svojih zabluda i apeluju da se ne ide njihovim putem.

Njegovi gosti nisu uvek medijski poznati, ali njihove poruke građanima se mogu jasno čuti i one mogu pomoći da se razumeju događaji u zemlji i svetu. Smatra da je veoma važno da glas istine dođe do sveta i da jedna kap istine nekada može pobediti čak i okean laži.

Osim novinarstva, Aleksandar se bavi i poslovima u turizmu, rok muzikom, a napisao je i nekoliko predstava. Bavi se sportom i vodi onom narodnom “u zdravom telu zdrav duh”. Sebe vidi kao društveno angažovanog pojedinca koji će se uvek boriti za prava društva da bude slobodno, zdravo i okrenuto pravim vrednostima.