OGNJEN RADOSAVLJEVIĆ

Ognjen je rođen 1996. godine u Beogradu. Kraj u kojem je odrastao je imao veliki uticaj na njegov razvoj i interesovanja. Sport, rep muzika, puno poznanstava sa ulice su stvari tipične za odrastanje na Novom Beogradu.

S druge strane, Ognjen se od najranijih dana interesovao za istoriju, geografiju i ostale nauke. Nakon završene osnovne škole upisao je Prvu Ekonomsku školu, a potom i Fakultet političkih nauka, što je samo potvrdilo njegovu svestranost.

Smatra da su internet produkcije i mogućnost informisanja putem alternativnih medija budućnost koju smo već počeli da stvaramo. Iz tog razloga, odlučio je da se oproba u voditeljskim vodama baš na kanalu BALKAN INFO koji smatra za oazu slobodnog internet novinarstva.

U svojim emisijama se trudi da prenese urbani duh, lokalne priče, ali i da se dotakne gorućih pitanja i globalnih tema koje iziskuju našu pažnju.

Od marta 2021. godine je sve manje aktivan u našem timu, zbog brojnih drugih profesionalnih i ličnih obaveza, iako i dalje ponekad snimi neku emisiju za našu produkciju.