NEŠA BRIDŽIS NA ZLATIBORU: Stand-up predstava na Kraljevom trgu!

U utorak 16. jula od 20 časova na Kraljevom trgu na Zlatiboru, u okviru Kulturnog leta, organizuje stand-up predstavu „Neša Bridžis“. 

Neša Bridžis je srpski stand- up komičar, jedan od utemeljivača ovoga žanra na EX-YU prostoru. Karijeru je započeo u prvoj srpskoj stand-up organizaciji „Standap.rs“, a ovim pozivom profesionalno se bavi već 6 godina. Održao je preko 1500 nastupa u Srbiji i zemljama regiona (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija), a publika je imala priliku da prisustvuje njegovim nastupima i u Badenu, Cirihu, Melburnu, Sidneju… Sa kolegama je nastupao na festivalima širom regiona i njihove predstave punile su velike dvorane, kao što su koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Dom sindikata i Dom omladine u Beogradu.

Neša Bridžis je i internet zvezda čija gostovanja u emisijama i snimci nastupa imaju milionske preglede na YouTube kanalima. Nikada ne zapisuje svoje tekstove, jer smatra da se tako gubi spontanost koja je glavna karakteristika njegovog nastupa. Od 5 sati raspoloživog autorskog materijala priprema i izvodi pojedinačne nastupe, od kojih je svaki nova originalna predstava prilagođena konkretnoj publici, prostoru i vremenu.

Moto Neše Bridžisa je „Stand-up je život, a život je stand-up“!

Organizator dešavanja je TO Zlatibor uz pokroviteljstvo opštine Čajetina.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *