ZLATIBORSKE VESTI 51: Izašao je novi broj Zlatiborskih vesti!

Poštovani građani, čestitam vam opštinski praznik sa željom da vas dobro zdravlje, sreća i uspesi prate u budućem radu.

Mi u našoj lokalnoj samoupravi, jednoj od najrazvijenih u Srbiji, imamo u ovom periodu puno razloga za zadovoljstvo: završavamo našu najznačajniju investiciju gondolu, privodimo kraju gradnju savremenog Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, opština je postala vlasnik zlatiborske sportske dvorane, a upravo otvaramo novosagrađenu zgradu modernog Kulturnog centra

Najvažniji planovi, velika opštinska ulaganja i naš domaćinski odnos daju rezultate, pretvaraju se u delo, na dobrobit stanovnika naše opštine i mnogih turista. Pred nama su novi krupni poduhvati i ulaganja, kao što je Agroindustrijski centar u poljoprivredi.

Završavamo neke započete projekte, ali ne stajemo na putu razvoja, veće proizvodnje, boljeg standarda stanovnika naše opštine, vrednih investicija, rekordne turističke posete… Opština Čajetina se pročula kao primer za ugled u Srbiji, to će biti i ubuduće!

S najboljim željama,
predsednik Milan Stamatović

Poštovani prijatelji, izašao je novi broj Zlatiborskih vesti. Elektronsko izdanje možete videti ovde: “Kliknite na link – Zlatiborske vesti 51”.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *