AKTUELNO: Alek Račić i Marija Stojaković – Sada je jasno da je sve ovo velika prevara! (30.03.2021)

Gosti emisije “Aktuelno” bili su poznati borci protiv planova globalnih elita, predsednik odbora Srpskog lekarskog društva prof. dr Alek Račić i pedagog Marija Stojaković. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 12.02.2021. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.


YouTube je odlučio da cenzuriše bilo koje drugo mišljenje, čak i kada dolazi od vrhunskih stručnjaka iz naše zemlje i iz dijaspore. U pitanju je najgori mogući vid cenzure koji ima za cilj da uguši bilo kakvu slobodu govora u sklopu neke šire agende. Obećali smo vam da ćemo se boriti zajedno sa vama da pobedimo i srušimo okove cenzure i ovog puta, obećali smo i ispunili smo to! Snimaćemo sve o zabranjenim temama i emitovati na novoj platformi, a takođe ćemo objaviti i sve emisije koje su morale da budu uklonjene sa sajta YouTube. Jasno je da u priči sa snimanjem zabranjenih tema moramo da imamo vašu podršku, jer na drugim platformama ne možemo ostvariti zaradu koja bi omogućila da se pokriju i osnovni troškovi funkcionisanja produkcije. BALKAN INFO produkcija od više stotina hiljada pratilaca na našem Patreon nalogu ima veoma mali broj patrona (donatora) koji podržavaju naš rad sa ukupno nešto više od 100$ mesečno, a donacije na Paypalkupovinu proizvoda iz naše prodavnice i druge načine za podršku koristi veoma mali procenat ljudi. Ako bi svaki od pratilaca godišnje uplatio samo 1€, došli bismo do budžeta koji je za sve nas zajedno misaona imenica i nešto o čemu samo može da se mašta – 365.000€ godišnje. Uz takav budžet, mogli bismo da izgradimo vrhunski studio i da omogućimo prave uslove za rad, da angažujemo vrhunske stručnjake kao tehničku podršku, da ne razmišljamo o putnim troškovima kada treba snimiti intervju van Beograda, da širimo mrežu saradnika u drugim gradovima i državama. Na sadržaju bi mogle da nam zavide sve televizije sa nacionalnom frekvencijom! Ako bi prestali da budemo zavisni od korporacija koji kontrolišu društvene mreže, lakše bi mogli da širimo slobodnu reč i naše emisije bi imale mnogo veći domet. Kako zajedno možemo da pobedimo u borbi za istinu? Pridružite se mreži slobodnih ljudi i saznajte. Našu Telegram grupu možete pronaći i njoj se pridružiti putem sledećeg linka: https://t.me/tvbalkaninfo

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 15
 1. Mirjana Stanojevic kaže:

  Ja sam vam sada poslala novac.

  Mirjana

  Sviđa mi se 27
  Ne sviđa mi se 4
 2. BALKAN INFO Tim kaže:

  Hvala vam puno na vašoj podršci!

  Sviđa mi se 6
  Ne sviđa mi se 1
 3. svetlana trikić kaže:

  Bog neka cuva ove ljude!

  Sviđa mi se 17
  Ne sviđa mi se 5
 4. Živana Geratović kaže:

  Objavite račun za uplatu

  Sviđa mi se 12
  Ne sviđa mi se 5
 5. Nina Vecerina kaže:

  Objavite račun za uplatu

  Sviđa mi se 8
  Ne sviđa mi se 5
 6. Miletić Svetlana kaže:

  Apsolutno poverenje dr, Račiću i Nestoriviću…ovo iživljavanje je toliko očigledni da samo glupav i potkupljen ne želi da prihvati.

  Sviđa mi se 22
  Ne sviđa mi se 5
 7. Lovsfalk kaže:

  Uplata gde

  Sviđa mi se 4
  Ne sviđa mi se 4
 8. Ivana Grkovic kaže:

  Fantastican intervju!! Svaka cast nasim herojima i borcima za istinu!!

  Sviđa mi se 15
  Ne sviđa mi se 4
 9. Kristina Lepojevic kaže:

  Bravo, kakav intervju, ovo bi trebalo pustiti na Rts-u i reprizirati dok svi ne progledaju!

  Sviđa mi se 8
  Ne sviđa mi se 2
 10. misha kaže:

  Uvek rad da prilozim taj evro ( ali gde ?) ( jedan od 5 miliona_) ali bez paypal opcije

  Sviđa mi se 3
  Ne sviđa mi se 1
 11. stefan nemanja kaže:

  odlican intervju. samo je po pitanju duhovnosti potrebno mnogo mnogo dublje razmatranje. Decenijama se upozorava i raskrinkava upravo zavera u krugovima SPC, a ovde vidimo kako doktor pokazuje osnovno nepoznavanje tematike i pokušava da se bije sa vakcinskim Golijatom, i to kad je ovaj već prišao i zamahnuo nad našim glavama. SPC vrhuška i celinom svojom i duhovnost Srbskog naroda makar danas 2021 ne idu nikako zajedno. Izdaja u duhovnom prethodila je i uzrokovala ovu otpadiju političku medicinsku bezbednosnu svaku drugu. i od 1999-2000. kada je podignuta vika protiv kursa izdaje u SPC niko od današnjih “boraca” nije dizao glas. jer ne poznaju dogmu i duhovnost!

  Sviđa mi se 1
  Ne sviđa mi se 1
 12. Mile Kitic kaže:

  cMarija ludara, kao i uvek lupeta 🙂 Gde nalazite ove budaletina da varaju narod i pale naivne