DCC KONFERENCIJA – Ognjen Radosavljević kao govornik na tribini (maj 2020)

Ognjen Radosavljević je bio govornik na tribini u Danas Conference centru, koju je organizovao novinar Željko Pantić.

Tema tribine su bili internet botovi i sportsko javno mnjenje u Srbiji. Osim Ognjena, govornik je bio i proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević.

Ognjen je rođen 1996. godine u Beogradu. Kraj u kojem je odrastao je imao veliki uticaj na njegov razvoj i interesovanja. Sport, rep muzika, puno poznanstava sa ulice su stvari tipične za odrastanje na Novom Beogradu.S druge strane, Ognjen se od najranijih dana interesovao za istoriju, geografiju i ostale nauke. Nakon završene osnovne škole upisao je Prvu Ekonomsku školu, a potom i Fakultet političkih nauka, što je samo potvrdilo njegovu svestranost.

Smatra da su internet produkcije i mogućnost informisanja putem alternativnih medija budućnost koju smo već počeli da stvaramo. Iz tog razloga, odlučio je da se oproba u voditeljskim vodama baš na kanalu BALKAN INFO koji smatra za oazu slobodnog internet novinarstva.

U svojim emisijama se trudi da prenese urbani duh, lokalne priče, ali i da se dotakne gorućih pitanja i globalnih tema koje iziskuju našu pažnju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0

Korpa