PODRŽITE NAŠ RAD: Balkan INFO tim u poseti generalu Nebojši Pavkoviću!

BALKAN INFO je nezavisna medijska produkcija osnovana u junu 2015. godine u Beogradu. Tu smo kao glas svih koji ne žele da budu deo kratkotrajnih projekata i saveza, svih onih koji poštuju srpske tradicionalne vrednosti i koji čuvaju sećanje na naše slavne pretke. Hrabri smo i odlučni u želji da se odupremo svima koji žele da okupiraju Srbiju i od nje stvore koloniju, a narod pretvore u bezlične poslušnike tuđih država i korporacija.

General pukovnik Nebojša Pavković pristao je da snimimo ekskluzivni intervju sa njim u zatvoru “Kilmakoski” na severu Finske, gde služi kaznu na koju je osuđen u Haškom tribunalu. Uspeli smo da pribavimo sve potrebne dozvole za snimanje intervjua od uprave zatvora “Kilmakoski” i veoma smo im zahvalni na tome.

General Pavković je bio komandant Prištinskog korpusa za vreme razbijanja separatističke pobune na Kosovu i Metohiji 1998. godine i komandant Treće armije u toku odbrane od agresije NATO-a 1999. godine. Za načelnika Generalštaba Vojske Jugoslavije postavljen je u februaru 2000. godine.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći naš odlazak u Finsku. Potrudićemo se da se odužimo sa više sati kvalitetnog materijala koji će biti raspoređen u barem dve emisije sa generalom Nebojšom Pavkovićem.

Evo nekih osnovnih troškova koje treba da pokrijemo:

 • 100€ – put Beograd-Budimpešta-Beograd
 • 800€ – dve povratne avionske karte Budimpešta-Helsinki-Budimpešta
 • 200€ – 2 noći hotelski smeštaj u Helsinkiju
 • 300€ – ostali troškovi (hrana, piće, vinjete i putarine, parking, neplanirani troškovi)

Hvala Vam puno što pratite naše emisije i što nam pišete Vaše predloge i sugestije kako da emisiju učinimo još kvalitetnijom. Sa nadom da će nas u ovoj pravednoj i plemenitoj borbi biti više, pridružite nam se i kontaktirajte nas na office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim


UPLATE NA TEKUĆI RAČUN
Komercijalna Banka A.D. BeogradBroj računa za uplatu: 205-9001020467818-62
UPLATE PUTEM POŠTANSKE UPLATNICE
Teša Tešanović - BeogradBroj telefona za PostNet uplatu: +381 61 634 9657
UPLATE PUTEM INTERNETA
PayPal - www.paypal.comEmail adresa za uplatu: tesatesanovic@yahoo.com
UPLATE NA BITCOIN WALLET
Bitcoin - 3CpQoMVqqZ5SoZa7AvbWE9phcJFcVYMNde

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 1
 1. Alma kaže:

  Najbolji kanal

  Sviđa mi se 14
  Ne sviđa mi se 1