USKORO NA BALKAN INFO: Intervju sa generalom Nebojšom Pavkovićem!

BALKAN INFO je nezavisna medijska produkcija osnovana u junu 2015. godine u Beogradu. Tu smo kao glas svih koji ne žele da budu deo kratkotrajnih projekata i saveza, svih onih koji poštuju srpske tradicionalne vrednosti i koji čuvaju sećanje na naše slavne pretke. Hrabri smo i odlučni u želji da se odupremo svima koji žele da okupiraju Srbiju i od nje stvore koloniju, a narod pretvore u bezlične poslušnike tuđih država i korporacija.

General Nebojša Pavković dao je ekskluzivni intervju za BALKAN INFO produkciju. Aleksandar Pavković je posetio generala u Finskoj i snimili smo sa njim intervju iz dva dela u ukupnom trajanju oko 7 sati. Emisije sa generalom Pavkovićem će uskoro biti emitovane na našem YouTube kanalu. 

General Pavković je bio komandant Prištinskog korpusa za vreme razbijanja separatističke pobune na Kosovu i Metohiji 1998. godine i komandant Treće armije u toku odbrane od agresije NATO-a 1999. godine. Za načelnika Generalštaba Vojske Jugoslavije postavljen je u februaru 2000. godine.

Hvala Vam puno što pratite naše emisije i što nam pišete Vaše predloge i sugestije kako da emisiju učinimo još kvalitetnijom. Sa nadom da će nas u ovoj pravednoj i plemenitoj borbi biti više, pridružite nam se i kontaktirajte nas na office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 2
  1. Aco Tomic kaže:

    BRAVO. NADAM SE DA CE OTVORITI DUSU.

  2. Milos kaže:

    Svaka cast!