VAŽAN TRENUTAK ZA NAŠ TIM: Pet godina sa vama!

BALKAN INFO je nezavisna medijska produkcija osnovana u junu 2015. godine u Beogradu. Težimo nepristrasnom izveštavanju i vrata naše emisije su otvorena za sve političke stranke i za sve goste. Postali smo prepoznatljivi kao produkcija koja se bori da omogući ljudima da saznaju istinu.

BALKAN INFO je tu kao glas svih koji ne žele da budu deo kratkotrajnih projekata i saveza, svih onih koji poštuju srpske tradicionalne vrednosti i koji čuvaju sećanje na naše slavne pretke.

Hvala Vam puno što pratite naše emisije i što nam pišete Vaše predloge i sugestije kako da emisiju učinimo još kvalitetnijom. Sa nadom da će nas u ovoj pravednoj i plemenitoj borbi biti više, pridružite nam se i kontaktirajte nas na office@balkaninfo.rs

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Broj komentara: 2
 1. Dejan Djelic kaže:

  Podrška za Balkan info

 2. Alex Popo kaže:

  Dragi prijatelji nisam pesimista ali nema nam spasa! Nismo za zadnjih 300 godina uspeli da shvatimo da samo velike i moćne organizacije mogu da nešto promene i urade u svetu u svoju koristi!
  Sve priče su uzaludne jer tako nemože ništa da se promeni. Imamo u celom svetu puno protivnika koji žele da nas unište i na naš prostor nasele njihove ljude, uglavnom bogataše. Jako su dobro organizovani i već dugo rade mudro i smišljeno na tome. Doterali cara do duvara” i sada nam ništa ne vredi. Često se pitamo zašto nas nevole? U politici nema ljubavi, samo interes! Shvatili su da je Balkan najbolje mesto na planeti u svakom smislu. To je glavni razlog a ima ih još puno.
  Idu đonom” i bez pardona koriste najperfidnije trikove od kojih je glavni: ” Napadni pa viči upomoć da su te napali zlotvori” !!! Ima tu još raznih varijanti istog principa! Podeljeni rastureni privredno nemamo nikakve šanse osim da pričamo, trabunjamo uludo!
  Srdačan pozdrav od običnog građanina tužnog patriote.